Замовлення консультації

Про центр
Про нас
Наша команда
Наша місія
Наша візія
Наша прозорість
Нормативна база
Професійні спільноти
Інклюзивна освіта
Психологічна підтримка
Дистанційна освіта
Консалтинг
Робота з обдарованою молоддю
Підвищення кваліфікації
Педагогічна інтернатура

Останні новини

Останні новини
17.11.2016

Про круглий стіл для вчителів англійської мови на тему «Електронний посібник як засіб підвищення ефективності процесу засвоєння мовного матеріалу та формування мовленнєвих умінь з англійської мови»

17 листопада 2016 року на базі ЗШ І-ІІІ ст.№36 ВМР відбувся круглий стіл для вчителів англійської мови на тему «Електронний посібник як засіб підви-щення ефективності процесу засвоєння мовного матеріалу та формування мовленнєвих умінь з англійської мови». Метою круглого столу було застосування сучасних технологій,які дають можливість не тільки модернізувати навчально-виховний процес,а й надають широкі можливості для індивідуальної допомоги дитині в розвитку її творчих здібностей,нахилів та обдарованості.

Фотозвіт про захід

Останні новини
17.11.2016

Про семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи на тему «Творчість педагога – важливий шлях до формування творчої особистості школярів»

17 листопада 2016 року в закладі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №13 Вінницької міської ради»  відбувся семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи школи  ІІ-ІІІ ступенів на тему «Творчість педагога – важливий шлях до формування творчої особистості школярів».  

Семінар відкрила О. В. Яценко,  в. о. директора Департаменту освіти Вінницької міської ради.

Н. І. Москальчук, завідуюча КУ «Міський методичний кабінет», оголосила тему семінару та зазначила актуальність вибраної теми в розрізі модернізації загальної освіти, що передбачає орієнтацію не тільки на засвоєння певної суми знань, але й на розвиток особистості.

Директор закладу С. В. Лученко презентувала роботу педагогічного колективу школи, акцентуючи увагу на питаннях підвищення якості освіти, змісту і форм організації навчально-виховного процесу. «Наша школа — це простір життя дитини, тут вона не готується до життя, а повноцінно живе, тому вся діяльність навчального закладу вибудовується так, щоб сприяти становленню особистості як творця і проектувальника власного життя, людини відповідальної, патріота, життєво компетентної, морально гармонійної, фізично здорової».

Теоретичну частину семінару розпочала Л. А. Ковальчук, заступник  директора з навчально-виховної роботи школи ІІ-ІІІ ступенів,  із  доповіддю-презентацією  «Креативність учителя як умова підвищення творчості учня».

Психолог школи О. П. Ярута доповнила  виступ  психологічними аспектами  формування творчої особистості.

Високий рівень професійної майстерності, досконале володіння предметом продемонстрували педагоги школи у практичному блоці «Педагогічна майстерня»  в рубриці «Я роблю це так…».

Як саме працює школа над проблемою створення умов для розвитку творчих здібностей та самореалізації учасників навчально-виховного процесу заступники керівників шкіл змогли побачити, відвідавши фрагменти уроків:

  • Гаврилюк Г. П., Король Т. І., вчителів англійської мови,  «Розвиток комунікативних навичок учнів при роботі над проектом “Why English” в 11 класі;
  • Павлюк Л. Р., вчителя математики, “Площі чотирикутника і трикутника” в 9-Б класі;
  • Чудак Н. П., вчителя біології, “Значення дихання. Будова і функції органів дихання” в 9-Г класі;
  • Савчука О. С., вчителя історії, “ІІІ Універсал Центральної ради. Проголошення УНР” в 10 класі.

Під час майстер-класів поділились досвідом роботи  Юкіш О. В., вчитель образотворчого мистецтва (“Дерево щасливих мрій”), Лисак О. І., керівник студії “Екодизайн” (“Твори красу — допоможи природі”),  Юрчук І. А., керівник гуртка (“Вітальна листівка”).

За традицією гостей школи вітали учасники учнівської художньої самодіяльності з пісенним подарунком “Легенда про пісню”,  вокально-хореографічними  композиціями “З Україною в серці” та “На долині туман...”.

Учасники семінару мали змогу ознайомитись із методичними матеріалами та різноманітними виробами учнів-гуртківців, педагогів та батьків школи, представленими на виставках.

Цікавою та пізнавальною була екскурсія до шкільного музею «Світлиця українського рушника», під час якої гості могли познайомитися із традиціями Поділля, видами рушників, почули спів і гру на бандурі учениці 8-Б класу Петровської Марії (керівник Бондарчук І. С., Юрчук І. А.)

В ході семінару присутні познайомилися з реалізацією системного і цілеспрямованого комплексу заходів, спрямованих на формування творчої особистості школярів.

Фотозвіт про захід

Останні новини
17.11.2016

Про майстер-клас для практичних психологів ДНЗ на тему «Психологічне забезпечення розвитку творчих здібностей та креативності в умовах ДНЗ»

16 листопада 2016 року на базі дошкільного навчального закладу № 21 практичним психологом Ужвак Катериною Олександрівною проведено майстер-клас для практичних психологів ДНЗ на тему «Психологічне забезпечення розвитку творчих здібностей та креативності в умовах ДНЗ».Практичні психологи збагатили знання про різноманітні форми роботи з дітьми, що сприяють виявленню обдарованості, розвитку творчих здібностей та креативності у малят, знаходили нові нестандартні варіанти вирішення завдань і ситуацій, активізували процеси особистісного творчого розвитку.

Фотозвіт про захід

Останні новини
16.11.2016

Про педагогічну майстерню для вчителів української мови та літератури «На перетині думок»

16 листопада 2016 року на базі закладу «НВК:ЗШ І-ІІІст. – гуманітарно-естетичний колегіум № 29 ВМР» відбулась педагогічна майстерня для вчителів української мови та літератури першої кваліфікаційної категорії на тему «На перетині думок».
Захід було проведено вчителями - філологами на високому методичному рівні.

Фотозвіт про захід

Останні новини
16.11.2016

Про заняття міської школи «Вихователя-стажера» на тему: «Нормативний портфель вихователя»

16 листопада 2016 року на базі дошкільного навчального закладу №23 відповідно до інформаційно-методичного  вісника «Перспектива» проведено заняття міської школи «Вихователя-стажера» на тему: «Нормативний портфель вихователя» (Нормативно-правове забезпечення дошкільної освіти в Україні: Листи МОН, Базовий компонент, чинні програми».

Прес-реліз заходу

Фотозвіт про захід

Останні новини
16.11.2016

Про фестиваль педагогічних ідей

16.11.16 року у приміщенні КУ "Міський методичний кабінет" відбувся Фестиваль педагогічних ідей. В плані заходу були виступи педагогів, що ділилися із колегами своїми ідеями:

  1. “Роль класного керівника у формуванні поняття “щастя” у дітей шкільного віку” 
    Петрина Світлана Володимирівна, класний  керівник 11-Б класу  КЗ “Гуманітарна гімназія №1 ім. М.І. Пирогова ВМР”
  2. “Використання ІКТ у роботі класного керівника”
    Кугаєвська  Світлана Василівна, заступник директора з виховної роботи  ЗШ І-ІІІ ступеня №8
  3. Практичне заняття “ІКТ як засіб підвищення ефективності роботи класного керівника”
    Субботіна Людмила Василівна, класний керівник 9-А класу  ЗШ І-ІІІ ступеня №8
  4. “Громадянсько-патріотичний напрямок виховання учнівської молоді  на уроках і позаурочний час”
    Питель Раїса Михайлівна,  заступник директора  з виховної  роботи ЗШ І-ІІІ ступеня №15
  5. “Громадянсько-патріотичне виховання на уроках української літератури”
    Чайнюк Наталія Володимирівна,  голова МО  класних керівників 5-11класів ЗШ І-ІІІ ст. №15
  6. “Формування патріотизму учнівської молоді під час проведення позаурочних заходів ”
    Янощук Людмила Леонтіївна, класний керівник  8-А класу  ЗШ І-ІІІ ступеня №15

Прес-реліз заходу.

Фотозвіт про захід


Регіональні ресурси

  21050, м. Вінниця, вул. Мури, 4
  +38(0432)67-32-53
  http://mmk.edu.vn.ua
Ваша думка важлива для нас!

Маєте пропозиції або запитання з приводу нашої роботи чи співпраці? Ми завжди раді Вам і залюбки відповімо!

Форма зв'язку

Актуально

Збереження життя і здоров’я мирного населення в першу чергу залежить від оволодіння правилами поведінки при надзвичайній ситуації воєнного характеру. Центром стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при МКІП України у співпраці з Державною службою України з надзвичайних ситуацій, Міністерством оборони України, апаратом головнокомандувача Збройних Сил України та громадськими організаціями підготовлено прості і короткі рекомендації для мирного населення, які висвітлюють правила поведінки при надзвичайній ситуації та в умовах війни. Засвоєння цих простих правил допоможе мирному населенню збільшити свої шанси зберегти своє життя і здоров’я, а також життя і здоров’я своїх близьких та рідних.




 

В Україні триває воєнний стан у зв’язку із вторгненням рф на територію нашої держави. Команда МОН зібрала перелік корисних ресурсів для дорослих та дітей щодо психологічної підтримки, навчання та інформування.

   

Новини

Про ІІ етап міського конкурсу «Кращий соціальний педагог загальноосвітнього навчального закладу психологічної служби системи освіти у 2016 – 2017 навчальному році»

   

Регіональні освітні ресурси 

   

Корисні посилання 

   

Авторизація 

  Запам’ятати мене  [?]
Забули пароль? | 

   
 


© 2016 - 2024 || Design by LIKT



Реєстрація
до професійних спільнот
Для працівників ЗЗСО Для працівників ЗДО