Замовлення консультації

Про центр
Про нас
Наша команда
Наша місія
Наша візія
Наша прозорість
Нормативна база
Професійні спільноти
Інклюзивна освіта
Психологічна підтримка
Дистанційна освіта
Консалтинг
Робота з обдарованою молоддю
Підвищення кваліфікації
Педагогічна інтернатура

Останні новини

Останні новини
15.01.2017

Про вебінари зимової сесії онлайн - проекту "Інтерактивна школа творчого вчителя" видавництва "Ранок"

Шановні колеги! Вітаємо на початку нового 2017 року з щирими побажаннями професійних успіхів та великого натхнення протягом всього року.

Для подальшого надання безкоштовної методичної підтримки вчителям, вихователям та методистам видавництво "Ранок" запрошує всіх освітян з 16.01.17 до 28.01.17 приєднатися до вебінарів зимової сесії онлайн - проекту "Інтерактивна школа творчого вчителя". У вкладеному файлі програма заходів. Всім учасникам, як завжди, буде надіслано сертифікати. А школи, що переможуть за кількістю учасників, знову отримають подяки та кращі зразки корисної навчальної літератури від видавництва "Ранок". Просимо сприяти участі у заходах педагогів навчальних закладів. Для участі у вебінарах необхідно зареєструватися за адресою: http://www.ranok.com.ua/webinar.html/ З повагою, Директор видавництва "Ранок" Круглов Віктор Володимирович З повагою, тел: (057) 727 70 80

Орієнтовний перелік авторських вебінарів зимової сесії онлайн-проекту Видавництва «Ранок» «Інтерактивна школа творчого вчителя» на січень 2017 

Посилання на пісеньку

Останні новини
11.01.2017

Про засідання методичного об’єднання соціальних педагогів ЗНЗ на тему «Профілактика делінквентної поведінки молодшого школяра як соціально-педагогічна проблема»

11 січня 2017 року в комунальному закладі «Загальноосвітня школа  І-ІІІ ступенів № 20 Вінницької міської ради» відбулося засідання методичного об’єднання соціальних педагогів ЗНЗ на тему «Профілактика делінквентної поведінки молодшого школяра як соціально-педагогічна проблема».

В ході засідання були висвітлені питання:

  1. Теоретико-методологічні підходи до проблеми порушень поведінки дітей молодшого шкільного віку (Воловодівська Ж.О., методист з практичної психології та соціальної роботи КУ «ММК»).
  2. Соціально-педагогічна робота по подоланню різних форм дезадаптації молодшого школяра як попередження делінквентності (Сокор С.С., голова міського методичного об’єднання, соціальний педагог комунального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 20 ВМР»).
  3. Практика соціально-педагогічної корекції міжособистісного статусу у класному колективі  (Мертенюк І.В., соціальний педагог закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 13 ВМР»).
  4. Сучасна сім’я та соціальні інституції: шляхи партнерської взаємодії (Пацалюк Н.М., соціальний педагог комунального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 32 ВМР»).

Фотозвіт про захід

Останні новини
11.01.2017

Про методичне об’єднання практичних психологів ДНЗ на тему: «Сім’я в інформаційному світі: психологічне благополуччя дитини»

11 січня 2017 року в дошкільному навчальному закладі №60 відбулося методичне об’єднання практичних психологів ДНЗ на тему: «Сім’я в інформаційному світі: психологічне благополуччя дитини». Розглядалися наступні питання:

  1. Сім’я в інформаційному просторі: психологічне благополуччя дитини. (Щеголева Т.А., методист з практичної психології та соціальної роботи комунальної установи «Міський методичний кабінет»).
  2. Вікові особливості взаємодії дитини з медіа в родинному контексті. (Нідзельська З.І., голова міського методичного об’єднання, практичний психолог дошкільного навчального закладу № 60).
  3. Психологічні механізми впливу екранних медіа на дошкільників. (Сторожук Л.В, практичний психолог дошкільного навчального закладу №4).
  4. Формування особистості дитини у сучасному медіапросторі. (Поплавська О.В., практичний психолог дошкільного навчального закладу №59).

Фотозвіт про захід

Останні новини
10.01.2017

Про засідання методичного об’єднання практичних психологів ЗНЗ на тему «Психологічна підтримка учнів профільного класу»

10 січня 2017 року в комунальному закладі «Загальноосвітня школа  І-ІІІ ступенів –гімназія  № 30 ім. Тараса Шевченка Вінницької міської ради» відбулося засідання методичного об’єднання практичних психологів ЗНЗ на тему «Психологічна підтримка учнів профільного класу».

В ході засідання були висвітлені питання:

  1. Завдання психологічного супроводу профільного навчання  (Воловодівська Ж.О., методист з практичної психології та соціальної роботи КУ «ММК»).
  2. Інформаційне забезпечення учнів практичним психологом по  формуванню уявлень про світ професій і характер праці.  (Гаврилюк Г.М., голова міського методичного об’єднання, практичний психолог закладу «НВК: загальноосвітня школа І-ІІІ ст.-гімназія № 30 ім. Тараса Шевченка ВМР»).
  3. Психорозвивальна робота по розвитку комунікативних навичок та навичок самоорганізації, формування в учнів уміння зіставляти власні здібності з вимогами конкретної професії (Назарова Л.М., практичний психолог закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. із спеціалізованими класами з поглибленим вивченням математики і фізики № 34 ВМР»).

Фотозвіт про захід

Останні новини
23.12.2016

Про презентацію-захист власних новітніх педагогічних здобутків в рамках ІІ туру міського конкурсу «Вихователь року»

23 грудня 2016 року на базі дошкільного навчального закладу №45  в рамках  ІІ туру міського конкурсу  професійної майстерності «Вихователь року» учасниці провели презентацію-захист власних  новітніх педагогічних здобутків.

В ході презентації було розкрито актуальність проблеми та сучасність розробок, рекомендації щодо використання досвіду номінанта, основні методи та прийоми організації дитячого колективу в контексті реалізації  визначеної педагогічної проблеми, доцільність використання педагогічного досвіду в роботі з дітьми. Запропоновані матеріали пройшли апробацію в дошкільних закладах.

Фотозвіт про захід

Останні новини
22.12.2016

Про творчу групу вихователів-методистів та практичниз психологів ДНЗ з проблеми: «Інклюзивна освіта: Психолого-педагогічний супровід дітей та їх батьків»

На базі ДНЗ № 51 у 2016 – 2017  навчальному  році розпочала роботу  творча група  вихователів-методистів та практичниз психологів ДНЗ з проблеми: «Інклюзивна освіта: Психолого-педагогічний супровід дітей та їх батьків» Керівник:Молошнюк Л.В.

Склад творчої групи: вихователі – методисти, практичні психологи ДНЗ №№5, 13, 23,24, 28, 46, 51, 60,71.

Пропонуємо план заходів  по проведенню інформаційно-роз’яснювального тижневика «Рівний рівному».


Регіональні ресурси

  21050, м. Вінниця, вул. Мури, 4
  +38(0432)67-32-53
  http://mmk.edu.vn.ua
Ваша думка важлива для нас!

Маєте пропозиції або запитання з приводу нашої роботи чи співпраці? Ми завжди раді Вам і залюбки відповімо!

Форма зв'язку

Актуально

Збереження життя і здоров’я мирного населення в першу чергу залежить від оволодіння правилами поведінки при надзвичайній ситуації воєнного характеру. Центром стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при МКІП України у співпраці з Державною службою України з надзвичайних ситуацій, Міністерством оборони України, апаратом головнокомандувача Збройних Сил України та громадськими організаціями підготовлено прості і короткі рекомендації для мирного населення, які висвітлюють правила поведінки при надзвичайній ситуації та в умовах війни. Засвоєння цих простих правил допоможе мирному населенню збільшити свої шанси зберегти своє життя і здоров’я, а також життя і здоров’я своїх близьких та рідних.




 

В Україні триває воєнний стан у зв’язку із вторгненням рф на територію нашої держави. Команда МОН зібрала перелік корисних ресурсів для дорослих та дітей щодо психологічної підтримки, навчання та інформування.

   

Новини

Про заняття міської Школи «Молодого музичного керівника» «Камертон» на тему: «Розвиток творчих здібностей дошкільників за системою елементарного музикування К.Орфа»

   

Регіональні освітні ресурси 

   

Корисні посилання 

   

Авторизація 

  Запам’ятати мене  [?]
Забули пароль? | 

   
 


© 2016 - 2024 || Design by LIKT



Реєстрація
до професійних спільнот
Для працівників ЗЗСО Для працівників ЗДО