Замовлення консультації

Про центр
Про нас
Наша команда
Наша місія
Наша візія
Наша прозорість
Нормативна база
Професійні спільноти
Інклюзивна освіта
Психологічна підтримка
Дистанційна освіта
Консалтинг
Робота з обдарованою молоддю
Підвищення кваліфікації
Педагогічна інтернатура

Останні новини

Останні новини
24.11.2016

Про методичне об’єднання музичних керівників ДНЗ на тему: «Музично -фольклорне середовище як джерело формування культурно-національної свідомості дошкільників»

24.11.2016 року відповідно до інформаційно-методичного вісника «Перспектива» (дошкілля) на базі КЗ «ДНЗ №17» проведено методичне об’єднання музичних керівників на тему: «Музично -фольклорне  середовище як джерело формування культурно-національної  свідомості дошкільників», метою якого було удосконалення рівня теоретичної та практичної підготовки музичних керівників ДНЗ міста  щодо розвитку музичних здібностей дошкільників засобами українського фольклору в умовах сьогодення, підвищення  професійної компетентності педагогів з питань організації музичної діяльності у дошкільному навчальному закладі.

В практичному блоці методичного об’єднання музичний керівник закладу Щербацька Н.С. презентувала стилізований фольклорний захід «Свято українського борщу» для дітей старшого дошкільного віку. 

Прес-реліз заходу

Фотозвіт про захід

Останні новини
24.11.2016

Про методичний семінар-практикум для вчителів початкових класів з теми:«Формування інформаційно-комунікаційної компетентності молодшого школяра – запорука успішної реалізації творчого потенціалу і соціалізації у суспільстві»

24 листопада 2016 рокуна базі закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №21 Вінницької міської ради» проведено методичний семінар-практикум для вчителів початкових класів першої кваліфікаційної категорії з теми:«Формування інформаційно-комунікаційної компетентності молодшого школяра – запорука успішної реалізації творчого потенціалу і соціалізації у суспільстві».На семінарі-практикумі присутніми вчителями початкової школи міста обговорювались питання зміщення акцентів із знаннєвих результатів на діяльнісні, реалізації диференційованого підходу до учнів із різними навчальними можливостями; використання комп’ютерних технологій як інструменту для спілкування, досліджень, організації, оцінювання інформації, володіння базовим розумінням етичних та правових питань, пов’язаних з доступом та використанням інформації

Обговорювалась нагальна потреба створення такої освітньої моделі, яка  була б орієнтована на виклики інформаційного суспільства, що сформує систему цінностей і пріоритетів інформаційного суспільства для використання інформаційно-комунікаційних технологій у формуванні особистості як молодшого школяра, так і випускника.

Також під час семінару-практикуму вчителі шкіл міста мали можливість переглянути фрагменти інтегрованих уроків:

  • з природознавства та трудового навчання на тему: «Подорожуємо разом із бджілкою» (2-Б клас, вчитель Вільчинська І.В.);
  • з інформатики та природознавства на тему: «Створення колективної презентації» (3-Б клас, вчитель Капустянчик В.І.)

у ході яких пересвідчитись у доступності, результативності та необхідності використання інформаційно-комунікаційних технологій під час проведення уроків в початковій школі. 

Фотозвіт про захід

Останні новини
23.11.2016

Про марафон психологічних ситуацій «Професійне вигорання або Робота в радість» для вихователів ДНЗ міста

23 листопада 2016 року в міському методичному кабінеті в рамках Школи активного навчання проведений марафон психологічних ситуацій «Професійне вигорання або Робота в радість» для вихователів ДНЗ міста. Під час заходу методист з практичної психології та соціальної роботи Щеголева Тетяна Анатоліївна  розповіла про головні показники, які характеризують синдром емоційного вигорання. Учасники розглянули та засвоїли методи і прийоми самодопомоги в ситуаціях професійного стресу. Також  присутнім були запропоновані рекомендації щодо профілактики та подолання синдрому професійного вигорання.

Фотозвіт про захід

Останні новини
23.11.2016

Про міський етап обласного конкурсу «SpellingBee»

В рамках заходів до Року англійської мови та з метою пошуку,підтримки, розвитку творчого потенціалу учнів, сприяння та популяризації вивченню англійської мови серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів 23.11.2016 року було проведено міський етап обласного конкурсу «SpellingBee» в навчальному закладі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів із спеціалізованими класами з поглибленим вивченням математики і фізики №34 Вінницької міської ради».Конкурс відбувався за 3 номінаціями: 5-6 класи,в якій взяло участь 23 переможця шкільних етапів;7-9 класи – 22 учасника;10-11 класи – 22 учня, які продемонстрували гарний рівень володіння англійською мовою.                           

Останні новини
22.11.2016

Про методичне об’єднання вихователів старших груп ДНЗ на тему «Економічне виховання дітей старшого дошкільного віку з використанням мнемо таблиць».

22 листопада 2016 року  на базі  дошкільного навчального закладу №30 відповідно до інформаційно-методичного вісника «Перспектива» (дошкілля) проведено  методичне об’єднання вихователів  старших груп  дошкільних навчальних закладів на тему  «Економічне виховання дітей старшого дошкільного віку з використанням мнемо таблиць». 

Прес-реліз заходу

Фотозвіт про захід

Останні новини
18.11.2016

Про практикум з елементами тренінгу на тему «Культура спілкування в системі «вчитель-учень» як чинник позитивного мікроклімату в шкільному середовищі»

18 листопада 2016 року в комунальній установі «Міський методичний кабінет» в рамках Школи активного навчання з педагогами ЗНЗ проведено практикум з елементами тренінгу на тему «Культура спілкування в системі «вчитель-учень» як чинник позитивного мікроклімату в шкільному середовищі».

Разом з методистом з практичної психології та соціальної роботи Ж.О.Воловодівською педагоги обговорили чому виникають труднощі спілкування між педагогами та учнями. У практичних вправах педагоги встановлювали контакт між співрозмовниками застосовуючи рекомендації психолога.

Фотозвіт про захід


Регіональні ресурси

  21050, м. Вінниця, вул. Мури, 4
  +38(0432)67-32-53
  http://mmk.edu.vn.ua
Ваша думка важлива для нас!

Маєте пропозиції або запитання з приводу нашої роботи чи співпраці? Ми завжди раді Вам і залюбки відповімо!

Форма зв'язку

Актуально

Збереження життя і здоров’я мирного населення в першу чергу залежить від оволодіння правилами поведінки при надзвичайній ситуації воєнного характеру. Центром стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при МКІП України у співпраці з Державною службою України з надзвичайних ситуацій, Міністерством оборони України, апаратом головнокомандувача Збройних Сил України та громадськими організаціями підготовлено прості і короткі рекомендації для мирного населення, які висвітлюють правила поведінки при надзвичайній ситуації та в умовах війни. Засвоєння цих простих правил допоможе мирному населенню збільшити свої шанси зберегти своє життя і здоров’я, а також життя і здоров’я своїх близьких та рідних.




 

В Україні триває воєнний стан у зв’язку із вторгненням рф на територію нашої держави. Команда МОН зібрала перелік корисних ресурсів для дорослих та дітей щодо психологічної підтримки, навчання та інформування.

   

Новини

Про заняття міської Школи молодого майстра (вихователі ЗДО зі стажем роботи до 1р.)

   

Регіональні освітні ресурси 

   

Корисні посилання 

   

Авторизація 

  Запам’ятати мене  [?]
Забули пароль? | 

   
 


© 2016 - 2024 || Design by LIKT



Реєстрація
до професійних спільнот
Для працівників ЗЗСО Для працівників ЗДО