Замовлення консультації

Про центр
Про нас
Наша команда
Наша місія
Наша візія
Наша прозорість
Нормативна база
Професійні спільноти
Інклюзивна освіта
Психологічна підтримка
Дистанційна освіта
Консалтинг
Робота з обдарованою молоддю
Підвищення кваліфікації
Педагогічна інтернатура

Останні новини

Останні новини
06.11.2017

Про відкритий дослідницький захід: «Видатні особи свого часу. Універсальна людина епохи Відродження»

27.10 .2017 року о 14.35. на базі комунального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №26 Вінницької міської ради» відбувся відкритий дослідницький захід: «Видатні особи свого часу. Універсальна людина епохи Відродження» в рамках предметного тижня (тижня Леонардо) для учнів 11-х класів та вчителів міста з художньої культури.
Вчитель мистецтва та художньої культури – Ткачук Світлана Борисівна написала сценарій заходу, який майстерно втілили учні школи:
Пономарьов Владислав (11–Б) зіграв Леонардо да Вінчі , ролі дівчат доби Відродження виконали Долгульова Анна (11-А), Горбик Валерія, Коваль Ірина, Підлісна Світлана (11-Б), Климчук Анна (11-Б).
Дякуємо за участь у роботі всім присутнім та організаторам засідання!
Останні новини
06.11.2017

Про семінар для вчителів трудового навчання, керівників шкільних театрів моди, педагогів-організаторів «Шкільний театр моди як засіб художньо-естетичного виховання школярів»

25.10 .2017 року о 14.00. на базі ВМПДЮ імені Лялі Ратушної відбувся семінар для вчителів трудового навчання, керівників шкільних театрів моди, педагогів-організаторів «Шкільний театр моди як засіб художньо-естетичного виховання школярів». Розпочала засідання заступник директора з навчально-виховної та методичної роботи КЗ «Вінницький міський палац дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної» - Кузнецова Ніна Вікторівна.
Координувала роботу засідання методист з виховної роботи КУ «ММК» Побережна Ірина Віталіївна, яка привітала присутніх та розпочала роботу семінару з доповіді на тему: «Зовнішній вигляд вчителя».
Актуальність питання «Дитяча мода та шкільний театр моди як засіб художньо-естетичного виховання школярів» в своїй доповіді висвітлила керівник театру моди «Оксамит» - Бєлан Ірина Михайлівна.
Майстер–клас з дефіле та сценічної постановки колекції – продемонстрували хореограф Мельник Анастасія Вікторівна та вихованці театру моди «Оксамит».
Зауваження та рекомендації щодо усунення недоліків за результатами проведення конкурсу «Феєрія моди – 2016» надала методист відділу декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва Дерлиця Марьяна Володимирівна.
Демонстація колекції «Стрічкова фантазія» переможця у номінації «Магічні комбінації» фестивалю – конкурсу «Феєрія моди 2016» театру моди «Оксамит» було прекрасним завершенням семінару.
Дякуємо за участь у роботі всім присутнім та організаторам засідання!
Останні новини
05.11.2017

Про семінар школи молодого учителя англійської мови на тему «Особливості вивчення іноземних мов за оновленими програмами 2017-2018 н.р.»

02 листопада 2017 року на базі КУ«ММК» відбулось заняття (семінар) ШМУ англійської мови на тему «Особливості вивчення іноземних мов за оновле-ними програмами 2017-2018 н.р.». Метою заняття було застосування компетентнісного підходу до навчання іноземної мови в контексті положень «Нової української школи» згідно з державним стандартом базової і повної загальної середньої освіти.
Останні новини
02.11.2017

Про тематичне коло «Підвищення психологічної культури педагога»

27 жовтня 2017 року у КУ «Міський методичний кабінет» в рамках Школи активного навчання відбулося тематичне коло «Підвищення психологічної культури педагога». Учасниками даного заходу були педагоги загальноосвітніх навчальних закладів.
Воловодівська Ж.О., методист з практичної психології та соціальної роботи КУ «ММК» разом з педагогами розглядали поняття «психологічна культура», роль позитивних установок у навчально-виховному процесі і в подальшому житті дитини. Програвали вправи на формування позитивної комунікації та підвищення самооцінки особистості.
Останні новини
30.10.2017

Про педагогічну майстерню для учителів історії "Проектування змісту і форм роботи на уроках історії (6-11 кл.)"

26 жовтня 2017 року вчителі історії комунального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №22 Вінницької міської ради» (директор - Розторгуєва Г.С.) Кривцун Л.В., Бабчук І.В., Чайка В.В. запропонували своїм колегам – вчителям історії міста - у формі педагогічної майстерні опрацювати змістові лінії шляхом проектування змісту і форм роботи на уроках історії (6-11 кл.) та в позакласній роботі з метою формування предметних учнівських компетентностей.
Учителі закладу надали інформацію про участь в Міжнародному українсько - польському проекті «Уроки з підприємницьким тлом», організаційними формами позакласної роботи з історії .
Творчі напрацювання колективу школи щодо формування громадянина-патріота були представлені учнівським колективним проектом «Все починалося з Майдану» та презентацією експозицій виставки «З Україною в серці». Детальніше.
Останні новини
27.10.2017

Про педагогічну майстерню для молодих вчителів початкових класів з теми: «Мотивація досягнення успіху в навчанні школяра початкової школи»

24 жовтня 2017 року на базі комунального закладу «Навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія №6 Вінницької міської ради» була проведена педагогічна майстерня для молодих вчителів початкових класів 2-3 року роботи з теми: «Мотивація досягнення успіху в навчанні школяра початкової школи». До вступного слова були запрошені: методист з навчальних дисциплін Зима Л.Т., яка показала необхідність мотивації досягнення успіху, та заступник директора з навчально-виховної роботи по школі І ступеня Важова О.Й., яка познайомила з творчим колективом вчителів початкових класів, який мотивує учнів на досягнення успіху.
Козіцька М.С. презентувала електронний посібник «Батьки і діти». Учасники педагогічної майстерні мали змогу відвідати відкриті уроки. Вчитель початкових класів Карпович Н.О. провела урок в 2-А класі «Закріплення знань про приголосні звуки» та вчитель Сіденко Р.М. провела урок української мови в 3-Б класі «Повторення та закріплення знань за темою «Слово. Значення слова»». Також учасники заходу мали змогу відвідати майстер-клас «Дефіле нестандартних занять». На допомогу молодому вчителю був запропонований «Самоаналіз уроку».

Регіональні ресурси

  21050, м. Вінниця, вул. Мури, 4
  +38(0432)67-32-53
  http://mmk.edu.vn.ua
Ваша думка важлива для нас!

Маєте пропозиції або запитання з приводу нашої роботи чи співпраці? Ми завжди раді Вам і залюбки відповімо!

Форма зв'язку

Актуально

Збереження життя і здоров’я мирного населення в першу чергу залежить від оволодіння правилами поведінки при надзвичайній ситуації воєнного характеру. Центром стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при МКІП України у співпраці з Державною службою України з надзвичайних ситуацій, Міністерством оборони України, апаратом головнокомандувача Збройних Сил України та громадськими організаціями підготовлено прості і короткі рекомендації для мирного населення, які висвітлюють правила поведінки при надзвичайній ситуації та в умовах війни. Засвоєння цих простих правил допоможе мирному населенню збільшити свої шанси зберегти своє життя і здоров’я, а також життя і здоров’я своїх близьких та рідних.




 

В Україні триває воєнний стан у зв’язку із вторгненням рф на територію нашої держави. Команда МОН зібрала перелік корисних ресурсів для дорослих та дітей щодо психологічної підтримки, навчання та інформування.

   

Новини

Про свято «Ярмарок фахових сподівань - 2017»

   

Регіональні освітні ресурси 

   

Корисні посилання 

   

Авторизація 

  Запам’ятати мене  [?]
Забули пароль? | 

   
 


© 2016 - 2024 || Design by LIKT



Реєстрація
до професійних спільнот
Для працівників ЗЗСО Для працівників ЗДО