Замовлення консультації

Про центр
Про нас
Наша команда
Наша місія
Наша візія
Наша прозорість
Нормативна база
Професійні спільноти
Інклюзивна освіта
Психологічна підтримка
Дистанційна освіта
Консалтинг
Робота з обдарованою молоддю
Підвищення кваліфікації
Педагогічна інтернатура

Останні новини

Останні новини
26.12.2018

Про підсумки І (міського) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2019»

Підведено підсумки І (міського) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2019»!
22 грудня 2018 року в актовій залі КУ «Міський методичний кабінет» зустрілися учасники конкурсу в номінаціях «Географія», «Захист Вітчизни», «Основи здоров’я», «Французька мова», «Вчитель інклюзивного класу», члени журі, представники адміністрації закладів загальної середньої освіти. Приємно й те, що Конкурс став початком співпраці міської методичної служби із закладами професійно-технічної освіти, зокрема Вищим художнім професійно-технічним училищем №5 м. Вінниці.
Спогади й враження про конкурс, вітання переможців, фотосесія біля ялинки й побажання професійних успіхів і життєвих гараздів – загальний святковий настрій об’єднав усіх присутніх.
Сподіваємось, що досвід участі в Конкурсі стане ще однією сходинкою в подальшому фаховому зростанні вчителів.
А переможцям міського туру Конкурсу зичимо підкорення нових вершин! Радіємо і вболіваємо за вас!
Останні новини
26.12.2018

Про майстер-клас для вчителів музичного та образотворчого мистецтва «Нова Українська школа: інтеграція уроків художньо-естетичного напрямку»

13.12.2018 року о 14.00. на базі КЗ «Загальноосвітня школа І ступеня № 5 Вінницької міської ради» відбувся майстер-клас для вчителів музичного та образотворчого мистецтва «Нова Українська школа: інтеграція уроків художньо-естетичного напрямку».
Координувала роботу засідання методист з виховної роботи КУ «Міський методичнй кабінет» Побережна Ірина Віталіївна.
Заступник директора з навчально-виховної роботи Сокольвак Олена Костянтинівна познайомила присутніх із особливостями роботи навчального закладу та висвітлила тему «Компетентнісний та інтегрований підхід у викладенні предметів художньо-естетичного циклу в умовах переходу до НУШ».
Майстер-класи «Виготовлення жіночих прикрас в етностилі» та «Виготовлення помандерів – сучасних оздоб святкового столу» провели вчителі перших класів Штурма Юлія Василівна, Лузихіна Людмила Олегівна, Гушевата-Зралко Марина Дмитрівна, Мурга Ольга Володимирівна.
Дзюрак Тетяна Вікторівна та Іванченко Ірина Леонідівна з учнями 3-х, 4-х класів продемонстрували виховний захід «Андріївські вечорниці». Чудовим завершенням заходу став кулінарний квест «На гостини до бабусі» під керівництвом Пальонко Тетяни Василівни.
Дякуємо за участь у роботі всім присутнім та організаторам майстер-класу!


 
Останні новини
22.12.2018

Про педагогічну майстерню на тему: «STEM - навчання як освітній ресурс ХХІ століття»

12 грудня 2018 року на базі комунального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 35 Вінницької міської ради». Була проведена педагогічна майстерня на тему: «STEM - навчання як освітній ресурс ХХІ століття».
Учителі математики, фізики, біології, хімії шкіл міста ознайомились із інноваційною моделлю «STEM - сходинки творчості і самореалізації», яка з 2016 року впроваджується в закладі (автори моделі – директор закладу Нальотова-Дубкова Тетяна Григорівна, заступник директора з навчально-виховної роботи Стецюк Людмила Іванівна, вчитель інформатики Луценко Віктор Юрійович). Педагоги відвідали інтегрований урок у 3-Г класі (класний керівник Савчук Лариса Валентинівна); самі «перевтілювались» у школярів 7 класів і виконували цікаві завдання у творчих групах за STREAM - технологією (біологія + робототехніка + література + географія + англійська мова + математика + проектування).
Учитель інформатики Луценко В.Ю. ознайомив учасників заходу із роботою шкільного гуртка робототехніки «МеханікLife».
Завершальним акордом педагогічної майстерні стало опитування (цілком серйозно і жартома) в он-лайн сервісі «Kahoot».
Останні новини
19.12.2018

Про майстер – клас для соціальних педагогів ЗСО «Використання методів емпатійного спілкування в роботі соціального педагога»

18 грудня 2018 року в комунальному закладі «Гуманітарна гімназія №1 імені М.І. Пирогова Вінницької міської ради» відбувся майстер – клас «Використання методів емпатійного спілкування в роботі соціального педагога».
Білик Ю.О., соціальний педагог комунального закладу «Гуманітарна гімназія №1 імені М.І. Пирогова Вінницької міської ради» поділилася власним досвідом роботи. Вона продемонструвала метод ННК Розенберга, розповіла про світ відчуттів і потреб дитини, познайомила соціальних педагогів з вправами, які допоможуть покращити емпатійне спілкування.
Учасники майстер – класу тренували свої вміння виконуючи вправи: «Бачу – Думаю - Відчуваю», «Реакція на критику. Метод «5 стільців», «Почуття і потреби». По завершенню майстер - класу соціальні педагоги закладів загальної середньої освіти від рефлексували свої враження.
Останні новини
19.12.2018

Про майстер-клас для класних керівників 5-11 класів «Робіть як ми…»

07.12.2018 року о 14.00. на базі КЗ «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 10 Вінницької міської ради» відбувся майстер-клас для класних керівників 5-11 класів «Робіть як ми…»
Заступника директора з виховної роботи Бондар Ганна Адольфівна презентувала роботу комунального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІст. №10 ВМР».
Методист з виховної робота КУ «Міський методичний кабінет» Побережна Ірина Віталіївна привітала усіх присутніх і закликала до активної співпраці.
Тимощук Наталія Вікторівна керівник методичного об’єднання класних керівників 5-11 класів наголосила, що в умовах Нової української школи класні керівники приділяють велику увагу всебічному розвитку та вихованню учнів.
Класні керівники Куба Зінаїда Олександрівна(11-А клас), Лисюк Анна Анатоліївна (5-В клас), Сапон Світлана Григорівна (7-А клас) провели майстер-клас з використанням елементів стимулюючих здоров’язбережувальних технологій.
Арт-терапевтичні вправи з профілактики та подолання синдрому професійного вигорання провела соціальний педагог Власюк Аліна Олександрівна. Анастасія Валеріївна, практичний психолог закладу, продемонструвала, яким чином бути ефективним і цікавим педагогом сучасної школи. Школа молодого учителя представила театралізовану мініатюру під назвою «Клуб анонімних учителів». Одна із нетрадиційних фори роботи з батьківським колективом «Фітовітальня» була представлена досвідченим класним керівником Снігур Оленою Андріївною. Захід сприяв розширенню меж усвідомлення ролі класного керівника у формуванні здорової, морально зрілої особистості.
Дякуємо за участь у роботі всім присутнім та організаторам педагогічної майстерні!
Останні новини
19.12.2018

Про засідання Школи молодого класного керівника з теми «Мистецтво спілкування з батьками»

05.12.2018 року о 14.00. на базі КЗ «Гуманітарна гімназія № 1 ім. М.І. Пирогова Вінницької міської ради» в рамках Інституту класного керівника відбулось засідання Школи молодого класного керівника з теми «Мистецтво спілкування з батьками».
Координувала роботу засідання методист з виховної роботи КУ «Міський методичнй кабінет» Побережна Ірина Віталіївна. Вона привітала молодих класних керівників та налаштувала їх на плідну роботу та позитивні емоції.
Заступник директора з виховної роботи Тимошенко Алла Євгеніївна познайомила присутніх з особливостями роботи навчального закладу. Досвідом роботи з питання організації співпраці класного керівника з батьками учнів в освітньому процесі поділилася голова МО класних керівників міста Кротна Світлана Миколаївна.
В практичній частині майстер-класу методист з практичної психології та соціальної роботи КУ «ММК» Воловодівська Жанна Олексіївна розповіла про емоційну самореалізацію як індивідуальний ресурсу підтримки в напружених ситуаціях.
Соціальний педагог гімназія №1 Білик Юлія Олегівна провела практичне заняття з молодими класними керівниками з теми «Визначення командних цінностей у батьківському колективі».
Підсумки засідання підвела методист з виховної роботи КУ «ММК» Побережна Ірина Віталіївна.
Дякуємо за участь у роботі всім присутнім та організаторам майстер-класу!

Регіональні ресурси

  21050, м. Вінниця, вул. Мури, 4
  +38(0432)67-32-53
  http://mmk.edu.vn.ua
Ваша думка важлива для нас!

Маєте пропозиції або запитання з приводу нашої роботи чи співпраці? Ми завжди раді Вам і залюбки відповімо!

Форма зв'язку

Актуально

Збереження життя і здоров’я мирного населення в першу чергу залежить від оволодіння правилами поведінки при надзвичайній ситуації воєнного характеру. Центром стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при МКІП України у співпраці з Державною службою України з надзвичайних ситуацій, Міністерством оборони України, апаратом головнокомандувача Збройних Сил України та громадськими організаціями підготовлено прості і короткі рекомендації для мирного населення, які висвітлюють правила поведінки при надзвичайній ситуації та в умовах війни. Засвоєння цих простих правил допоможе мирному населенню збільшити свої шанси зберегти своє життя і здоров’я, а також життя і здоров’я своїх близьких та рідних.




 

В Україні триває воєнний стан у зв’язку із вторгненням рф на територію нашої держави. Команда МОН зібрала перелік корисних ресурсів для дорослих та дітей щодо психологічної підтримки, навчання та інформування.

   

Новини

​Про засідання методичного об’єднання музичних керівників закладів дошкільної освіти на тему «Гра – джерело музичного розвитку дітей»

   

Регіональні освітні ресурси 

   

Корисні посилання 

   

Авторизація 

  Запам’ятати мене  [?]
Забули пароль? | 

   
 


© 2016 - 2024 || Design by LIKT



Реєстрація
до професійних спільнот
Для працівників ЗЗСО Для працівників ЗДО