Замовлення консультації

Про центр
Про нас
Наша команда
Наша місія
Наша візія
Наша прозорість
Нормативна база
Професійні спільноти
Інклюзивна освіта
Психологічна підтримка
Дистанційна освіта
Консалтинг
Робота з обдарованою молоддю
Підвищення кваліфікації
Педагогічна інтернатура

Останні новини

Останні новини
04.04.2017

Про фестиваль педагогічних ідей з теми: «Інформаційні технології як засіб інтеграції в початковій школі»

29 березня 2017 року на базі комунальної установи «Міський методичний кабінет» проведений фестиваль педагогічних ідей з теми: «Інформаційні технології як засіб інтеграції в початковій школі». Фестиваль розпочала методист з навчальних дисциплін КУ «ММК» Зима Л.Т., познайомила з інтеграційними процесами в початковій школі. Першу частину розпочала вчитель початкових класів КЗ “НВК: ЗШ І-ІІІ СТ.-ГЕК №29 ВМР” Єршикова Тетяна Миколаївна з теми “Використання ігрових технологій на уроках інформатики в початковій школі”.
З питання: «Використання хмарних технологій» виступив методист з навчальних дисциплін КУ «ММК» Мельник Тарас Степанович. Учасники семінару мали змогу познайомитись з досвідом роботи вчителів міста по інтеграції предметів початкової школи:
  • вчителя початкових класів КЗ “ЗШ І-ІІІ ступенів №10 ВМР” Гуцало Наталії Леонідівни з питання «Формування природознавчої компетентності за допомогою ІКТ»;
  • вчителя початкових класів КЗ “ЗШ І-ІІІ ступенів №19 ВМР” Вдовиченко Тетяни Леонідівни з теми: «Використання ІКТ на уроках математики, необхідна умова формування математичної компетентності»;
  • вчителя початкових класів КЗ “ЗШ І-ІІІ ступенів №22 ВМР” Максименко Наталі Василівни з теми: “Розвиток мислення на уроках інформатики”;
  • вчителя початкових класів КЗ “СЗШ І ступеня з поглибленим вивченням іноземних мов №25 ВМР” Драбович Марини Григорівна з теми: “Впровадження технології веб-квест в навчально-виховний процес в початковій школі”;
  • вчителя початкових класів КЗ “ЗШ І-ІІІ ступенів №26 ВМР” Уголькової Наталі Дмитрівни з теми: “Використання ІКТ на уроках образотворчого мистецтва, як засіб розвитку основних компетентностей молодшого школяра”.
Учасники відмітили високий рівень організації та проведення заходу.
Останні новини
03.04.2017

Про майстер-клас для для соціальних педагогів ЗНЗ міста «Розвиток ініціативи і підприємливості. Професійне становлення особистості старшокласника»

29 березня 2017 року в комунальній установі «Міський методичний кабінет» для соціальних педагогів ЗНЗ міста проведено майстер-клас «Розвиток ініціативи і підприємливості. Професійне становлення особистості старшокласника».
В ході майстер-класу своєю технікою роботи ділилася Воловодівська Ж.О., методист з практичної психології та соціальної Центру практичної психології та соціальної роботи КУ «ММК». Фахівці психологічної служби в практичній роботі оволодівали навиками проведення тренінгових вправ щодо формування команди, входження нової особи в команду, налагодження стосунків з групою, формування навичок ефективного спілкування з бізнес-партнером, визначення особистого переконання щодо ефективних дій. З’ясовували роль і функції лідера в професійній діяльності.
Останні новини
03.04.2017

Про Міжнародний науково-практичний семінар «Шляхи оптимізації взаємодії педагогів дошкільних навчальних закладів і батьків вихованців у реалізації проекту «Афлатот»

29 березня 2017 року у Київському Будинку вчителя відбувся Міжнародний науково-практичний семінар «Шляхи оптимізації взаємодії педагогів дошкільних навчальних закладів і батьків вихованців у реалізації проекту «Афлатот».
Захід відбувся у межах Меморандуму про співпрацю у сфері дошкільної освіти між МОН та Міжнародною фундацією «Aflatoun International» (Королівство Нідерланди).
У семінарі взяла участь координатор програми «Афлатот» та регіональний керівник програми «Афлатун» у Європі Сесіль Дойен.
Педагоги дошкільних навчальних закладів м.Вінниці представили виставку напрацювань з даного питання та поділилися досвідом роботи.
Сесіль Дойен відзначила творчий підхід і високий рівень активності педагогів у впровадженні програми соціальної і фінансової грамоти у дитячих садках України.
Останні новини
03.04.2017

Про ІІ міський конкурс «Юні Фемідята-2017»

21.03.2017р.(І етап) та 24.023.2017 р.(ІІ етап) відбувся ІІ міський конкурс «Юні Фемідята-2017». В І етапі Конкурсу взяли участь 25 команд юних правознавців - учні 9-10 класів комунальних загальноосвітніх закладів №№1,2,4, 7, 8, 9, 10,12,13, 16, 18,20,21, 22, 23, 26,27, 29, 30, 31, 32,34, 33, 35, 36.
За результатами відбіркового І етапу Конкурсу, який проводився у формі тестування, до ІІ етапу були допущені учнівські команди закладів : КЗ « Гуманітарна гімназія ім. М.Пирогова №1 ВМР», КЗ «НВК: ЗШ І-ІІ ст.- ліцей №7 ВМР», КЗ ЗШ І-ІІІ ст. №№4, 8, 9, 16, 18,22, 26, 31,32, 34,35, 36 .
Команди закладів стали переможцями в номінаціях:
  1. Номінація «Послідовники Феміди»:
  • КЗ «Гуманітарна гімназія ім. М.Пирогова №1»;
  • КЗ «Загальноосвітня школа І – ІІІ ст. №22 ВМР»;
  • КЗ «НВК: Загальноосвітня школа І – ІІІ ст.- гімназія №30 ВМР»;
  • КЗ «Загальноосвітня школа І – ІІІ ст. №35 ВМР».
  1. Номінація «Ерудити Феміди» :
  • КЗ «НВК: Загальноосвітня школа І –ІІІ ст.- гімназія №2 ВМР»;
  • КЗ «Загальноосвітня школа І –ІІІ ст. №9 ВМР»;
  • КЗ "Фізико-математична гімназія ВМР»;
  • КЗ «Загальноосвітня школа І –ІІІ ст. №32 ВМР».
  1. Номінація «Дослідники Феміди»:
  • КЗ «Загальноосвітня школа І –ІІІ ст. №22 ВМР»;
  • КЗ «НВК: Загальноосвітня школа І –ІІІ ст.- естетичний колегіум №29 ВМР»;
  • КЗ «Вінницький технічний ліцей».

Сертифікати були вручені командам – учасникам І етапу Конкурсу «Юні Фемідята» таких загальноосвітніх закладів: №№ 4, 5, 10, 13, 16, 19, 23, 27, 31, 34, 36.

Останні новини
03.04.2017

Про майстер-клас для вчителів трудового навчання на тему «Виготовлення виробів з деревини»

15 березня 2017 року на базі: Комунального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 33» Вінницької міської ради відбувся майстер-клас для вчителів трудового навчання (чоловіки) на тему «Виготовлення виробів з деревини» .
Останні новини
03.04.2017

Про тренінг для вчителів англійської мови на тему «Розвиток критичного мислення. Таксономія Блума у дії»

28 березня 2017 року на базі КЗ «НВК:ЗШ І-ІІІ ст.-гімназії №30 ВМР» відбулось заняття (тренінг) для вчителів англійської мови на тему «Розвиток критичного мислення. Таксономія Блума у дії». Метою заняття було розвинути вміння логічно викладати свої думки, розвивати вміння ефективно співпрацювати під час парної роботи ,використовуючи мовну здогадку з опорою на контекст.

Регіональні ресурси

  21050, м. Вінниця, вул. Мури, 4
  +38(0432)67-32-53
  http://mmk.edu.vn.ua
Ваша думка важлива для нас!

Маєте пропозиції або запитання з приводу нашої роботи чи співпраці? Ми завжди раді Вам і залюбки відповімо!

Форма зв'язку

Актуально

Збереження життя і здоров’я мирного населення в першу чергу залежить від оволодіння правилами поведінки при надзвичайній ситуації воєнного характеру. Центром стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при МКІП України у співпраці з Державною службою України з надзвичайних ситуацій, Міністерством оборони України, апаратом головнокомандувача Збройних Сил України та громадськими організаціями підготовлено прості і короткі рекомендації для мирного населення, які висвітлюють правила поведінки при надзвичайній ситуації та в умовах війни. Засвоєння цих простих правил допоможе мирному населенню збільшити свої шанси зберегти своє життя і здоров’я, а також життя і здоров’я своїх близьких та рідних.




 

В Україні триває воєнний стан у зв’язку із вторгненням рф на територію нашої держави. Команда МОН зібрала перелік корисних ресурсів для дорослих та дітей щодо психологічної підтримки, навчання та інформування.

   

Новини

Про заняття міської Школи вихователя-стажера «Дебют» на тему: «Нормативний портфель вихователя»

   

Регіональні освітні ресурси 

   

Корисні посилання 

   

Авторизація 

  Запам’ятати мене  [?]
Забули пароль? | 

   
 


© 2016 - 2024 || Design by LIKT



Реєстрація
до професійних спільнот
Для працівників ЗЗСО Для працівників ЗДО