Замовлення консультації

Про центр
Про нас
Наша команда
Наша місія
Наша візія
Наша прозорість
Нормативна база
Професійні спільноти
Інклюзивна освіта
Психологічна підтримка
Дистанційна освіта
Консалтинг
Робота з обдарованою молоддю
Підвищення кваліфікації
Педагогічна інтернатура

Останні новини

Останні новини
05.04.2021

Про онлайн-зустріч з керівниками ЗДО, що приєдналися до ВМТГ.

25 березня 2021 року консультант КУ «ЦПРПП ВМР» Сокиринська Н.Д. провела в онлайн - режимі консультативно - інформаційну нараду для керівників ЗДО, які приєдналися до ВМТГ.
Під час зустрічі обговорювалися питання щодо завершення атестації педагогічних працівників у ЗДО та подання звітної документації до КУ «ЦПРПП ВМР» та атестаційної комісії ДО ВМР.
Розглянуто питання щодо алгоритму опрацювання в ЗДО та реалізації вимог нового державного стандарту дошкільної освіти – БКДО (базового компонента дошкільної освіти), оновленої освітньої програми для дітей від 2 до 7 років «Дитина».
Ніна Сокиринська закцентувала увагу на роботі сайту центру, реагування на запити (замовлення консультацій), роботі у спільнотах педагогічних працівників та ін..


 
Останні новини
05.04.2021

Про співпрацю КУ «ЦПРПП ВМР» з Управлінням патрульної поліції у Вінницькій області

05.04.2021 року стартував спільний проєкт Центру та Управління патрульної поліції у Вінницькій області «У фокусі - безпека дітей». Він триватиме впродовж ІІ семестру 2020-2021 н.р та І семестру 2021-2022 навчальних років.

Мета проєкту – інформаційно-правове забезпечення адміністрації, класних керівників, педагогічних працівників ЗЗСО з питань проведення превентивної та профілактичної роботи серед неповнолітніх, попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму, сприяння створенню безпечного освітнього середовища в ЗЗСО.

До участі у першому занятті долучилися 46 заступників директорів шкіл з виховної роботи ЗЗСО.
«Шкільний офіцер поліції: завдання, функції, компетенції», «Булінг та його виявлення, алгоритм реагування» - теми, з якими ознайомила учасників вебінару Олена Вотякова - начальник відділу із зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції у Вінницькій області.
Останні новини
05.04.2021

Про вебінар про Всеукраїнську школу онлайн

02 квітня за підтримки КУ «ЦПРПП ВМР» відбувся вебінар на тему «Всеукраїнська школа онлайн – (не) аналіз платформи для навчання», який провів Сергій Петрович - к.п.н., фіналіст премії GTPU-2019, вчитель Всеукраїнської школи онлайн.

Під час даного онлайн-заходу вчителі мали змогу дізнатись про переваги використання цього сучасного онлайн-ресурсу для змішаного та дистанційного навчання учнів середньої та старшої школи, а також були ознайомлені з його особливостями та практичною цінністю викладених на ньому матеріалів, що пройшли експертизу та відповідають державним освітнім стандартам.

Безумовно, «Всеукраїнська школа онлайн» може стати потужною методичною підтримкою для вчителя в процесі організації освітнього процесу.
Дякуємо пану Сергію за цікавий вебінар і бажаємо йому наснаги у створенні якісного контенту для ВШО!

Матеріали вебінару ТУТ
Останні новини
05.04.2021

Про вебінар "Важливість своєчасного зворотнього зв'язку з батьками" для вихователів ЗДО ВМТГ

2 квітня 2021 року відбувся вебінар на тему «Важливість своєчасного зворотнього зв'язку з батьками» для вихователів дошкільних навчальних закладів освіти ВМТГ.
Спікер вебінару Воловодівська Ж.О., психолог КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників ВМР», ознайомила учасників з поняттям зворотнього зв'язку, кроки ефективного зворотнього зв'язку та значення зворотнього зв'язку для батьків і дітей.
Останні новини
03.04.2021

Про методичне об"єднання професійної спільноти вихователів-методистів ЗДО

 30 березня 2021 року консультантом КУ «ЦПРПП ВМР» Сокиринською Н.Д. спільно з вихователями-методистами ЗДО №10 Гурською В.М., ЗДО №71 Артемчук В.Ф. проведено в онлайн - режимі міське методичне об’єднання професійної спільноти вихователів-методистів ЗДО за темою: «Створення умов та використання різних засобів для формування логіко-математичної компетентності дітей дошкільного віку у різних видах діяльності», метою якого було сприяти удосконаленню теоретичного та практичного рівня знань та умінь педагогів з питань формування логіко-математичного розвитку відповідно до вимог Державного стандарту дошкільної освіти; ознайомити учасників методичного об’єднання з системою роботи закладу щодо логіко-математичного розвитку та реалізацією підходів, яких вимагають умови сучасної дошкільної освіти.
      Консультант КУ «ЦПРПП ВМР» Сокиринська Н.Д. надала методичні рекомендації щодо використання інтегрованого підходу до логіко-математичного розвитку дітей дошкільного віку».
В інформаційному блоці Валерія Артемчук, керівник методичного об’єднання, висвітлила питання: «Сучасні погляди на проблему логіко-математичного розвитку дитини-дошкільника».
Вихователь - методист КЗ «ДНЗ №10 ВМР» Гурська В.М. презентувала досвід роботи закладу з теми: «Організація роботи щодо формування у дошкільників логіко-математичної компетентності в закладі дошкільної освіти».
Методичний блок «Педагогічний workshop «Лабіринтами математичних арабесок», який провела вихователь - методист Валентина Гурська з педагогами ЗДО №10, був насичений цікавими активними формами роботи. Під час виконання завдань педагоги демонстрували свої професійні знання, вміння, креативний підхід та неординарні рішення.
       У практичному блоці за посиланнями можна переглянути заняття – квест на природі зі старшими дошкільниками з пріоритетом логіко-математичних завдань «Математична експедиція» https://www.youtube.com/watch?, інтелектуально - розважальну гру з дітьми середнього дошкільного віку «Хто зверху?» https://youtu.be/q2i2wHaQOFc та майстер-клас для педагогів з паперопластики «Нескінченний календар часу» https://youtu.be/-nOsQTyMPD4.
Матеріали методичного об’єднання розміщені на сайті КУ «ЦПРПП ВМР» на сторінці «Професійні спільноти» - вихователі-методисти ЗДО.




 
Останні новини
02.04.2021

Про вебінар "Ключові функції супервізора або основні ролі наставника" для заступників директорів з навчально-виховноої роботи І-ІІІ ступеня ЗЗСО ВМТГ

    1 квітня 2021 року Воловодівською Ж.О., психологом КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників ВМР» проведено вебінар з заступниками директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти ВМТГ на тему «Ключові функції супервізора або основні ролі наставника».
   В ході вебінару учасники ознайомилися з якостями ефективного наставника: професійна компетентність і досвід, ставлення і риси характеру, навички спілкування, міжособистісні якості.
   Також, Жанна Олексіївна, акцентувала увагу на усвідомленні значення ролі супервізора (наставника) у допомозі педагога, співпраці заступника директора навчального закладу з супервізорами.
 

Регіональні ресурси

  21050, м. Вінниця, вул. Мури, 4
  +38(0432)67-32-53
  http://mmk.edu.vn.ua
Ваша думка важлива для нас!

Маєте пропозиції або запитання з приводу нашої роботи чи співпраці? Ми завжди раді Вам і залюбки відповімо!

Форма зв'язку

Актуально

Збереження життя і здоров’я мирного населення в першу чергу залежить від оволодіння правилами поведінки при надзвичайній ситуації воєнного характеру. Центром стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при МКІП України у співпраці з Державною службою України з надзвичайних ситуацій, Міністерством оборони України, апаратом головнокомандувача Збройних Сил України та громадськими організаціями підготовлено прості і короткі рекомендації для мирного населення, які висвітлюють правила поведінки при надзвичайній ситуації та в умовах війни. Засвоєння цих простих правил допоможе мирному населенню збільшити свої шанси зберегти своє життя і здоров’я, а також життя і здоров’я своїх близьких та рідних.




 

В Україні триває воєнний стан у зв’язку із вторгненням рф на територію нашої держави. Команда МОН зібрала перелік корисних ресурсів для дорослих та дітей щодо психологічної підтримки, навчання та інформування.

   

Новини

Про заняття міської Школи «Молодого музичного керівника» «Камертон» на тему: «Розвиток творчих здібностей дошкільників за системою елементарного музикування К.Орфа»

   

Регіональні освітні ресурси 

   

Корисні посилання 

   

Авторизація 

  Запам’ятати мене  [?]
Забули пароль? | 

   
 


© 2016 - 2024 || Design by LIKT



Реєстрація
до професійних спільнот
Для працівників ЗЗСО Для працівників ЗДО