Замовлення консультації

Про центр
Про нас
Наша команда
Наша місія
Наша візія
Наша прозорість
Нормативна база
Професійні спільноти
Інклюзивна освіта
Психологічна підтримка
Дистанційна освіта
Консалтинг
Робота з обдарованою молоддю
Підвищення кваліфікації
Педагогічна інтернатура

Останні новини

Останні новини
28.01.2022

Онлайн-вебінар для вчителів предмету «Основи здоров’я» на тему: «Формування ключових компетентностей під час проведення уроків з предмету «Основи здоров’я»

У рамках проведення Зимових педагогічних студій відбувся онлайн вебінар для вчителів ВМТГ, які викладають предмет «Основи здоров’я» На вебінарі обговорювались питання, які стосуються вимог до формування та розвитку ключових компетентностей під час проведення уроків основ здоров’я.
На вебінарі виступали: Косолапова О.В. (консультант КУ «ЦПРПП ВМР»), Черняк Л.А. (вчитель трудового навчання ЗЗСО № 6). Черняк Л.А. поділилась власними практичними методами роботи. Виступила Гловадська О.В., методист обласного методичного кабінету БЖД населення, яка ознайомила вчителів зі станом природно-техногенної безпеки Вінницької області у 2021р, надзвичайними подіями за участі дітей та молоді. Надала методичні матеріали, які розробили працівники Обласного методичного кабінету (БЖД населення) Навчально-методичного центру ЦЗ та БЖД Вінницької області
Останні новини
28.01.2022

Онлайн-вебінар для вчителів трудового навчання на тему: «Сучасний урок як виклик часу: основні вимоги, форми, технології»

У рамках проведення Зимових педагогічних студій відбувся онлайн вебінар для вчителів ВМТГ, які викладають трудове навчання. На вебінарі обговорювались питання, які стосуються вимог до проведення уроку в сучасних умовах, а саме: розвиток ключових компетентностей, оцінювання результатів навчання, формування суспільних цінностей, використання ІКТ, робота з учнями з ООП. На вебінарі виступали: Косолапова О.В. (консультант КУ «ЦПРПП ВМР»), Нечипорук Н.В. (вчитель трудового навчання ЗЗСО № 30), Юрчук І.А. (вчитель трудового навчання ЗЗСО № 13). Вчителі трудового навчання поділились власними практичними методами роботи.
Останні новини
28.01.2022

​Про практичний семінар з питань формату, змісту військово-патріотичного виховання

27.01.2022р. відбувся практичний семінар на тему «Формат та змістова складова організації військово-патріотичного виховання». Вчителі курсу «Захист України» мали нагоду отримати інформацію Бучинської Г.В., офіцера клубу дозвілля в/ч 3008 Національної гвардії, про форми, зміст і напрями співпраці з питань організації профорієнтації щодо вибору військової професії майбутніми випускниками ЗЗСО, проведення спільних заходів ( турнірів, конкурсів), виїздних екскурсій.
До уваги учасників семінару консультант К.Маліцька надала рекомендації щодо програмування згідно чинної нормативної бази змісту, напрямів військово-патріотичного виховання, тематики, технологій відбору прикладів служіння Україні.
Інформацію про НС на Вінниччині були надані Головацькою О.В., методистом НМЦ ЦЗ та БЖД Вінницької області.
Останні новини
28.01.2022

Про предмети художньо-естетичного циклу у підготовці здобувачів до соціально-культурного життя

25.01.2022 р. учителі курсів «Музичне мистецтво» та «Образотворче мистецтво» в рамках «Зимових студій» розглядали актуальні питання використання сучасних технологій навчання для розвитку емоційного інтелекту здобувачів за умов дотримання принципів дидактики, зокрема наступності, науковості, віковідповідності. Формування ключових і предметних компетентностей через інтегрований, діяльнісний, особистісно-орієнтований підходи, на думку консультантів Центру К. Маліцької, Т. Мельника - фундамент постійної потреби вчитися впродовж всього життя, успішної комунікації, сприйняття та усвідомлення власної причетності до мистецького середовища, використання його у повсякденні.
Учасники семінару отримали інформацію про форми, тематику подальшої співпраці із Центром з питань підвищення фахових професійних компетентностей. Матеріали презентації на сайті Центру ( Педагогічні спільноти >> Середня і старша школа >> Художньо-естетичний цикл.)
Останні новини
27.01.2022

Діалог з фахівцями "Робота з дітьми, які потребують посиленої психологічної уваги" в рамках "Зимових педагогічних студій"

26.01.2022 року в рамках «Зимових педагогічних студій» психологом Антоніною Рогаль був організований діалог з фахівцями на базі хабу «Місто Змістів» з спільнотою практичних психологів закладів дошкільної освіти на тему «Робота з дітьми, які потребують посиленої психологічної уваги».
Запрошений спікер зустрічі голова Бюро для епілепсії в України, член Европейської асоціації психосоматичної медицини, керівник нейропсихологічного відділу Мед. центру «Пульс», доктор медичних наук, професор Ольга Петрівна Мостова розкрила основні питання розуміння психічного та фізичного благополуччя дитини ,як наслідку сімейних процесів, теорії моделей психопатології та психосоматопатології розвитку.
Останні новини
27.01.2022

Про вебінар Особливості організації навчання іноземних мов в інклюзивних класах початкової школи

   У рамках проведення Зимових педагогічних студій відбувся вебінар-практикум для вчителів ВМТГ, які викладають іноземні мови в інклюзивних класах. Висвітлення та обговорення важливих аспектів впровадження інклюзивної освіти пов'язані з актуальністю обраної теми заходу: "Особливості організації навчання іноземних мов в інклюзивних класах початкової школи".       Зокрема обговорювались питання зарубіжного досвіду впровадження інклюзивної освіти в школах США (консультантка ЦПРПП, к.п.н., Лановенко А.О), новітні підходи до організаціїї інклюзіі на уроках іноземних мов (Молошнюк Л.В., тренерка з інклюзивної освіти КЗВО ВАБО), учителі іноземних мов вінницьких ліцеїв №10,12,33  Баланюк А.А,, Олійник І.О, Цимбалюк В.О поділились власними практичними методами роботи з дітьми з ООП. Практичний психолог ліцею № 33 Дрогобецька І.А.  детальніше зупинилась на досвіді свого  ліцею №33 щодо  питань впровадження  інклюзії, де навчається найбільше дітей з ООП серед закладів ВМТГ та  провела рефлексію з учасниками заходу щодо відмови від стереотипів мислення в умовах інклюзивного середовища.                             

Регіональні ресурси

  21050, м. Вінниця, вул. Мури, 4
  +38(0432)67-32-53
  http://mmk.edu.vn.ua
Ваша думка важлива для нас!

Маєте пропозиції або запитання з приводу нашої роботи чи співпраці? Ми завжди раді Вам і залюбки відповімо!

Форма зв'язку

Актуально

Збереження життя і здоров’я мирного населення в першу чергу залежить від оволодіння правилами поведінки при надзвичайній ситуації воєнного характеру. Центром стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при МКІП України у співпраці з Державною службою України з надзвичайних ситуацій, Міністерством оборони України, апаратом головнокомандувача Збройних Сил України та громадськими організаціями підготовлено прості і короткі рекомендації для мирного населення, які висвітлюють правила поведінки при надзвичайній ситуації та в умовах війни. Засвоєння цих простих правил допоможе мирному населенню збільшити свої шанси зберегти своє життя і здоров’я, а також життя і здоров’я своїх близьких та рідних.




 

В Україні триває воєнний стан у зв’язку із вторгненням рф на територію нашої держави. Команда МОН зібрала перелік корисних ресурсів для дорослих та дітей щодо психологічної підтримки, навчання та інформування.

   

Новини

Про інтерактивне заняття для вчителів математики та інформатики міста «Сучасні виклики STEM-освіти»

   

Регіональні освітні ресурси 

   

Корисні посилання 

   

Авторизація 

  Запам’ятати мене  [?]
Забули пароль? | 

   
 


© 2016 - 2024 || Design by LIKT



Реєстрація
до професійних спільнот
Для працівників ЗЗСО Для працівників ЗДО