Замовлення консультації

Про центр
Про нас
Наша команда
Наша місія
Наша візія
Наша прозорість
Нормативна база
Професійні спільноти
Інклюзивна освіта
Психологічна підтримка
Дистанційна освіта
Консалтинг
Робота з обдарованою молоддю
Підвищення кваліфікації
Педагогічна інтернатура

Останні новини

Останні новини
07.12.2016

Про конкурсне випробування «Майстер-клас» у номінації «Початкова освіта» в рамках міського туру всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2017"

7 грудня 2016 року проведено конкурсне випробування «Майстер-клас» у номінації «Початкова освіта»в рамках міського туру всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2017".

Члени журі відзначили високий рівень професійної майстерності учасників конкурсу, актуальність обраних тем, їх методичну доцільність та практичну цінність, творче застосування інноваційних освітніх розробок та власних напрацювань, оригінальність проведення, педагогічний такт, ерудованість, яскравість індивідуальності кожного педагога.

Отже, відбірковий етап Конкурсу завершився. Протоколи оцінювання розміщено на нашому сайті. Фіналістами міського туру Конкурсу стали:

У номінації «Біологія»:

  • Овчаренко Наталія Павлівна (Гуманітарна гімназія №1);
  • Сокрута Ірина Володимирівна (ЗШ №21);
  • Пасічник Людмила Василівна (ЗШ №33).

У номінації «Музичне мистецтво»:

  • Водзинська Наталія Олександрівна (Гуманітарна гімназія №1);
  • Іванченко Ірина Леонідівна (ЗШ №5);
  • Дугельна Тетяна Юріївна (ЗШ №15);
  • Слободянюк Андрій Миколайович (НВК №30).

У номінації «Інформатика»:

  • Слушний Олег Миколайович (ЗШ №20);
  • Лєсовий Володимир Юрійович (НВК №30);
  • Стромило Іван Миколайович (ЗШ №35).

У номінації «Початкова освіта»:

  • Лазуренко Олена Анатоліївна (НВК №6);
  • Іскра Наталія Олександрівна (НВК №7);
  • Мельник Наталія Сергіївна (ЗШ №16);
  • Снядовська Наталія Володимирівна (НВК №23);
  • Мальченко Ліна Василівна (ЗШ №35).

Фінальний етап розпочнеться з конкурсних уроків. Відповідно до листа Міністерства і науки України від 30.09.2016 р. № 1/9-517 «Про організацію та проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2017», бали, набрані учасниками на відбірковому етапі Конкурсу, анулюються.

Бажаємо фіналістам успіхів і перемог!

Фотозвіт про захід

Останні новини
06.12.2016

Про методичне об’єднання для вихователів старших груп на тему «Розвиток логіко-математичних здібностей дітей старшого дошкільного віку засобами казок Василя Сухомлинського»

06 грудня 2016 року відповідно до інформаційно-методичного вісника КУ «ММК» «Перспектива» (дошкілля) на базі дошкільного навчального закладу №50 проведено методичне об’єднання  для  вихователів старших груп на тему «Розвиток логіко-математичних здібностей дітей старшого дошкільного віку засобами казок Василя Сухомлинського».

Прес-реліз заходу

Фотозвіт про захід

Останні новини
05.12.2016

Про майстер-класи «Я роблю це так…» в рамках проведення ІІ туру міського конкурсу професійної майстерності «Вихователь року»

5 грудня  2016 року в рамках проведення ІІ туру міського конкурсу професійної майстерності «Вихователь року»  на базі дошкільного навчального закладу №46 учасниці провели майстер-класи «Я роблю це так…» на теми:

  • «Туристична подорож англомовними країнами» (Лопатюк Наталія, ДНЗ №24),
  • «Лабораторія чарівних перетворень» (формування еколого-природничої компетентності дітей) (Бондар Тетяна, ДНЗ №26),
  • «Зимовий вернісаж» (створення модульних картин на наждачному папері),( Гранальська  Наталія, ДНЗ №45),
  • «Плетіння мандали» (Занога Світлана, ДНЗ №46).

Фотозвіт про захід

Останні новини
02.12.2016

Про міські змагання з волейболу у 2016 році.

З 21 по 25  листопада  2016 року в спортивних залах ЗШ І-ІІІ ст. № 12, ЗШ І-ІІІ ст. № 13, ЗШ І-ІІІ ст. № 27 та ЗШ І-ІІІ ст .№ 31  проведено міські змагання з волейболу серед дівчат в рамках міської Спартакіади школярів  2016-2017 навчального року» . В змаганнях взяли участь команди з 18 загальноосвітніх навчальних закладів міста. Перше місце зайняла команда ЗШ І-ІІІ ст. № 27 , друге місце – ЗШ І-ІІІ ст. № 13, третє місце - ЗШ І-ІІІ ст. № 12. 

Також, з 28 листопада по 2 грудня 2016 року в спортивних залах НВК:ЗШ І-ІІІ ст. – гімназія № 2 , ЗШ І-ІІІ ст. № 4, ЗШ І-ІІІ ст. № 13, ЗШ І-ІІІ ст. № 31 проведено міські змагання  волейболу серед  юнаків в рамках міської Спартакіади школярів  2016-2017 навчального року» . В змаганнях взяли участь команди з 18 загальноосвітніх навчальних закладів міста.  Перше місце зайняла команда  Вінницького технічного ліцею, друге місце – ЗШ І-ІІІ ст. № 32, третє місце - ЗШ І-ІІІ ст. № 31. Вітаємо переможців.

Фотозвіт про захід

Останні новини
02.12.2016

Триває міський тур всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2017"

2 грудня 2016 року проведено конкурсне випробування «Майстер-клас» у номінаціях «Біологія», «Інформатика», «Музичне мистецтво». До роботи долучилися також переможці міського туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2016»:Зверова З.Ф. - вчитель математики комунального закладу «Гуманітарна гімназія №1 ім. М.М. Пирогова Вінницької міської ради»,Качур В.О. - вчитель англійської та німецької мов закладу «Навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія №6 Вінницької міської ради», Царюк Г.А. - вчитель історії комунального закладу «Гуманітарна гімназія № 1 імені М.І. Пирогова Вінницької міської ради», Гоменюк В.О. - вчитель предмету "Захист Вітчизни" закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №8 Вінницької міської ради».І гості, і члени журі стали активними й здібними «учнями», допомогли конкурсантам створити гарну, доброзичливу атмосферу співпраці й обміну досвідом.Таким чином, конкурсні випробування відбіркового етапу у названих номінаціях завершено. Протоколи оцінювання розміщено на нашому сайті. Учасники конкурсу у номінації «Початкова освіта» готуються до майстер-класів, що відбудуться 7 грудня 2016 року. Незабаром – фінальний етап, який розпочнеться з конкурсних уроків.Бажаємо конкурсантам, що продовжать випробування, стійкості, витривалості, креативності, і, звісно, гарних результатів!

Нижче розміщуємо підбірку фото конкурсу

Останні новини
01.12.2016

Про семінар-практикум для вчителів початкових класів з теми:«Використання ІКТ в початкових класах з метою формування вміння самостійно працювати з інформацією»

1 грудня 2016 року на базі комунального закладу «Спеціалізована загальноосвітня школа І ступеня з поглибленим вивченням іноземних мов №25 Вінницької міської ради» проведено методичний семінар-практикум для вчителів початкових класів вищої кваліфікаційної категорії з теми:«Використання ІКТ в початкових класах з метою формування вміння самостійно працювати з інформацією». До вступного слова були запрошені директор закладу Нечипорук Олена Миколаївна, яка окреслила проблеми та досягнення колективу школи у використанні ІКТ, методист КУ «ММК» Зима Л.Т. звернула увагу на необхідність формування вміння роботи з інформацією у молодших школярів.

Коваль О.Л. познайомила  присутніх з можливостями  використання квест-технологій в початкових класах. Дробович М.Г. та Дмитренко Н.В. презентували веб-квести створені вчителями закладу з метою активізації пізнавальної діяльності учнів. Практичні поради щодо створення та реалізації квестів надала Сокол Ірина Миколаївна, кандидат педагогічних наук кафедри інформатики та інформаційних технологій в освіті Запорізького інституту післядипломної педагогічної освіти.

Під час практичної частини семінару Пойда Сергій Андрійович , кандидат педагогічних наук, завідувач відділу дистанційного навчання комунального вищого навчального закладу «Вінницька академія неперервної освіти» познайомив присутніх з впровадженням міжнародного проекту «Міксіке» та проведенням змагань з усного рахунку Прангліміне в початковій школі. Учасники відмітили високий рівень організації та проведення заходу. 

Фотозвіт про захід


Регіональні ресурси

  21050, м. Вінниця, вул. Мури, 4
  +38(0432)67-32-53
  http://mmk.edu.vn.ua
Ваша думка важлива для нас!

Маєте пропозиції або запитання з приводу нашої роботи чи співпраці? Ми завжди раді Вам і залюбки відповімо!

Форма зв'язку

Актуально

Збереження життя і здоров’я мирного населення в першу чергу залежить від оволодіння правилами поведінки при надзвичайній ситуації воєнного характеру. Центром стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при МКІП України у співпраці з Державною службою України з надзвичайних ситуацій, Міністерством оборони України, апаратом головнокомандувача Збройних Сил України та громадськими організаціями підготовлено прості і короткі рекомендації для мирного населення, які висвітлюють правила поведінки при надзвичайній ситуації та в умовах війни. Засвоєння цих простих правил допоможе мирному населенню збільшити свої шанси зберегти своє життя і здоров’я, а також життя і здоров’я своїх близьких та рідних.




 

В Україні триває воєнний стан у зв’язку із вторгненням рф на територію нашої держави. Команда МОН зібрала перелік корисних ресурсів для дорослих та дітей щодо психологічної підтримки, навчання та інформування.

   

Новини

Про семінар міжнародного освітньо-методичного центру «Дінтернал-книга»

   

Регіональні освітні ресурси 

   

Корисні посилання 

   

Авторизація 

  Запам’ятати мене  [?]
Забули пароль? | 

   
 


© 2016 - 2024 || Design by LIKT



Реєстрація
до професійних спільнот
Для працівників ЗЗСО Для працівників ЗДО