Замовлення консультації

Про центр
Про нас
Наша команда
Наша місія
Наша візія
Наша прозорість
Нормативна база
Професійні спільноти
Інклюзивна освіта
Психологічна підтримка
Дистанційна освіта
Консалтинг
Робота з обдарованою молоддю
Підвищення кваліфікації
Педагогічна інтернатура

Останні новини

Останні новини
02.11.2016

Про майстер-клас з проведення тренінгового заняття на тему «Формування позитивного образу майбутнього та конструктивного цілепокладання».

2 листопада 2016 року в комунальному закладі «НВК: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія № 6 ВМР» практичний психолог Березюк Т.Є. показала майстер-клас з проведення тренінгового заняття на тему «Формування позитивного образу майбутнього та конструктивного цілепокладання».

Тренінгове заняття розраховане на учнів 8-11 класів. Метою заняття є: сформувати мотивацію на свідому постановку життєвих і навчально-професійних цілей. Вчити досягати поставлених цілей.

Використовувалися методи роботи: робота в групах, робота в колі. Учасники заняття створювали індивідуальні колажі майбутнього.

Фотозвіт про захід

Останні новини
02.11.2016

Про майстер-клас для вчителів предмету "e;Захист Вітчизни"e; на тему: «Основні способи захисту населення в надзвичайних ситуаціях»

У загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №11 м. Вінниці 02.11. 2016 для вчителів Предмету "Захист Вітчизни" проведено  майстер – клас учителя Кас’яненко В.Є. на тему: «Основні способи захисту населення в надзвичайних ситуаціях».

На початку відбулася презентація навчального закладу, досягнень його учителів та учнів директором закладу Середюком В.В. Після того, вчитель предмету "Захист Вітчизни" закладу продемонстрував відео фрагменти  навчальних занять в школі та бомбосховищі за межами закладу. Проведено невеликий тренінг практичної спрямованості.

Під час роботи вчителі відвідали музей школи присвячений учням, що що були учасниками бойових дій в Афганістані, зоні АТО, а також подій на майдані.

Учасники зібрання щиро дякують господарям за цікавий захід та гостинність.

Фотозвіт про захід

Останні новини
02.11.2016

Завершився перший (очний) етап тренінгу «Мистецтво педагогічної комунікації»

2 листопада 2016 року завершився перший (очний) етап тренінгу «Мистецтво педагогічної комунікації». Учасники тренінгової групи, що працювала упродовж вересня – жовтня 2016 року на базі міського методичного кабінету, зазначили, що проведені заняття сприяли розвитку комунікативної компетентності та особистісних якостей. На черзі: робота у дистанційному режимі, індивідуальні консультації та підсумковий етап, що являє собою публічний виступ перед незнайомою аудиторією.

В історії консультативно-тренінгового центру «Крок» з’явилися нові, яскраві імена: Харчук Альона Віталіївна (ЗШ №10), Безпалько Тетяна Миколаївна (ЗШ №10), Шерера Альона Михайлівна (ЗШ №11), Янахманова Ольга Рафаїлівна (ЗШ №14), Швець Оксана Олександрівна (ФМГ №17), Жеребкова Наталя Олександрівна (ЗШ №18), Коваль Ольга Василівна (ЗШ №18), Гаврилюк Оксана Павлівна (НВК №23), Ягорлицька Марина Андріївна (ЗШ №26), Даценко Вікторія Олександрівна (ЗШ №33), Манзюк Галина Петрівна (ЗШ №33), Матвійчук Світлана Миколаївна (ЗШ №35), Іванова Катерина Ігорівна (ЗШ №35), Швидка Олена Борисівна (НВК «Ор Менахем Вінниця»). Бажаємо плідної підготовки до виступу, впевненості у собі, успіхів у професійній діяльності, позитивного погляду на життя, адже, як каже мудра притча, все у наших руках.

Фотозвіт про захід

Останні новини
01.11.2016

Про семінар-практикум для молодих вчителів початкових класів теми:«Індивідуальний освітній маршрут або акцент успішного навчання та виховання»

1 листопада 2016 рокуна базі закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №10 Вінницької міської ради» проведено методичний семінар-практикум для молодих вчителів початкових класів до 3-х років роботи з теми:«Індивідуальний освітній маршрут або акцент успішного навчання та виховання». До вступного слова були запрошені директор закладу Куца Світлана Валентинівна, яка окреслила проблеми колективу в формуванні успішних кадрів початкової школи, методист КУ «ММК» Зима Л.Т. звернула увагу на необхідність формування індивідуального освітнього маршруту для кожного педагога, та заступник директора з навчально-виховної роботи по школі І ступеня Чернецька О.Г. познайомила присутніх з технологією підвищення кваліфікації вчителя «Індивідуальний освітній маршрут». В естафеті вчительських здивувань з використання інтерактивних форм і методів роботи взяли участь: І.Шкляр. познайомила з тонкощами написання есе; Л.Кравець презентувала створення загадок за допомогою синквейна; Н.Пайчук продемонструвала можливості «Піктограм» у роботі над віршами; Н.Гуцало познайомила з технологією «Поєднання непоєднаного»; С.Богуславська зробила психологічний екскурс «Шість граней характеру». В презентаційному message «А я роблю це так…» з використанням міжпредметної інтеграції взяли участь: О.Козак, О.Мазур та А.Харчук.  До уваги слухачів був запропонований творчий захист проекту «Пазли доброти» під керівництвом Н.Савчук. Учасники відмітили високий рівень організації та проведення заходу.

Останні новини
01.11.2016

Про семінар-практикум для молодих вчителів початкових класів до 3-х років роботи з теми:«Індивідуальний освітній маршрут або акцент успішного навчання та виховання»

1 листопада 2016 рокуна базі закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №10 Вінницької міської ради» проведено методичний семінар-практикум для молодих вчителів початкових класів до 3-х років роботи з теми:«Індивідуальний освітній маршрут або акцент успішного навчання та виховання». До вступного слова були запрошені директор закладу Куца Світлана Валентинівна, яка окреслила проблеми колективу в формуванні успішних кадрів початкової школи, методист КУ «ММК» Зима Л.Т. звернула увагу на необхідність формування індивідуального освітнього маршруту для кожного педагога, та заступник директора з навчально-виховної роботи по школі І ступеня Чернецька О.Г. познайомила присутніх з технологією підвищення кваліфікації вчителя «Індивідуальний освітній маршрут».

В естафеті вчительських здивувань з використання інтерактивних форм і методів роботи взяли участь: І.Шкляр. познайомила з тонкощами написання есе; Л.Кравець презентувала створення загадок за допомогою синквейна; Н.Пайчук продемонструвала можливості «Піктограм» у роботі над віршами; Н.Гуцало познайомила з технологією «Поєднання непоєднаного»; С.Богуславська зробила психологічний екскурс «Шість граней характеру». В презентаційному message «А я роблю це так…» з використанням міжпредметної інтеграції взяли участь: О.Козак, О.Мазур та А.Харчук.  До уваги слухачів був запропонований творчий захист проекту «Пазли доброти» під керівництвом Н.Савчук. Учасники відмітили високий рівень організації та проведення заходу.

Фотозвіт про захід

Останні новини
28.10.2016

Про ІІ очний етап навчання вчителів початкових класів «Методика викладання інформатики в початковій школі»

З 26 по 28 жовтня 2016 року  в рамках Міської інформаційної школи «Працюємо за новим Державним стандартом» та «Школи активного навчання вчителів початкових класів» -  міжпредметної асоціації вчителів інформатики та початкових класів на базі Комунальної установи «Фізико-математична гімназія №17 Вінницької міської ради» проведено ІІ очний етап навчання вчителів початкових класів методиці викладання  навчального курсу «Інформатика». Організовано лекційний курс завідувачем ЛІКТ (ФМГ №17) Пасіховим Ю.Я. «Методика викладання інформатики в початковій школі» та проведені практичні майстер-класи завідувачем ЛІКТ (ФМГ №17) Пасіховим Ю.Я.  та вчителями інформатики ФМГ №17 Чайкою В.В., та Непомнящим Г.І.


Регіональні ресурси

  21050, м. Вінниця, вул. Мури, 4
  +38(0432)67-32-53
  http://mmk.edu.vn.ua
Ваша думка важлива для нас!

Маєте пропозиції або запитання з приводу нашої роботи чи співпраці? Ми завжди раді Вам і залюбки відповімо!

Форма зв'язку

Актуально

Збереження життя і здоров’я мирного населення в першу чергу залежить від оволодіння правилами поведінки при надзвичайній ситуації воєнного характеру. Центром стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при МКІП України у співпраці з Державною службою України з надзвичайних ситуацій, Міністерством оборони України, апаратом головнокомандувача Збройних Сил України та громадськими організаціями підготовлено прості і короткі рекомендації для мирного населення, які висвітлюють правила поведінки при надзвичайній ситуації та в умовах війни. Засвоєння цих простих правил допоможе мирному населенню збільшити свої шанси зберегти своє життя і здоров’я, а також життя і здоров’я своїх близьких та рідних.




 

В Україні триває воєнний стан у зв’язку із вторгненням рф на територію нашої держави. Команда МОН зібрала перелік корисних ресурсів для дорослих та дітей щодо психологічної підтримки, навчання та інформування.

   

Новини

Про педагогічну майстерню для вчителів початкових класів з теми «Формування компетентної особистості учнів початкових класів через впровадження програми «Уроки для сталого розвитку»

   

Регіональні освітні ресурси 

   

Корисні посилання 

   

Авторизація 

  Запам’ятати мене  [?]
Забули пароль? | 

   
 


© 2016 - 2024 || Design by LIKT



Реєстрація
до професійних спільнот
Для працівників ЗЗСО Для працівників ЗДО