Замовлення консультації

Про центр
Про нас
Наша команда
Наша місія
Наша візія
Наша прозорість
Нормативна база
Професійні спільноти
Інклюзивна освіта
Психологічна підтримка
Дистанційна освіта
Консалтинг
Робота з обдарованою молоддю
Підвищення кваліфікації
Педагогічна інтернатура

Останні новини

Останні новини
09.11.2016

Про семінар-презентацію програми з виховної роботи в початковій школі «Я – Людина»

09.11 .2016  року  о 14.00. на базі закладу «Спеціалізована загальноосвітня  школа І ступеня з поглибленим вивченням іноземних мов № 25 Вінницької міської ради» відбувся семінар-презентація програми з виховної роботи в початковій школі «Я – Людина». Координувала роботу семінару методист з виховної роботи  КУ «ММК» Побережна Ірина Віталіївна. Презентувала виховну програму «Я – Людина» заступник з виховної роботи Коваленко Тетяна Юріївна.

Голова МОКК Власюк Інна Михайлівна  провела цікаве практичне заняття «Використання елементів тренінгу під час проведення виховних годин». Творчі  та яскраві роботи учнів представлених на виставці «У світі дитинства», вразили учасників семінару. Фрагмент заняття «Пісочна терапія як засіб розкриття внутрішнього потенціалу дитини та її соціалізації», проведений практичним психологом Семенчук Альоною Олексіївною, захопв всіх учасників  семінару та подарував незабутні хвилини  релаксації. Гарним закінченням заходу став виступ вокального ансамблю «Срібні дзвіночки» під керівництвом вчителя музичного мистецтва Слободянюк Анжели Валентинівни. 

Дякуємо за участь  у роботі всім присутнім та організаторам  семінару!

Фотозвіт про захід

Останні новини
09.11.2016

Про семінар для вчителів англійської мови на тему «Використання здоров”язберігаючих технологій на уроках англійської мови в початковій школі»

09 листопада 2016 року на базі КУ "Міський методичний кабінет" відбулось засідання в рамках роботи Школи активного навчання(семінар) для вчителів англійської мови на тему «Використання здоров”язберігаючих технологій на уроках англійської мови в початковій школі». Метою семінару було застосовування здоров'язберігаючих технологій на уроках англійської мови, забезпечення максимально сприятливої і комфортної обстановки та створення в дітей позитивної емоційної налаштованості на уроці.

Останні новини
09.11.2016

Про майстер-клас для учителів трудового навчання (жінки) на тему: «Виготовлення ляльки-мотанки «Кубишки-травниці»

9 листопада 2016 р. у  НВК: ЗШ І-ІІІ ст. - гімназії  № 30 для вчителів трудового навчання (жінки), спеціалістів І та ІІ кваліфікаційних категорійбув проведений майстер-клас  на тему: «Виготовлення ляльки-мотанки «Кубишки-травниці». Захід провела Нечипорук Наталія Володимирівна.

Фотозвіт про захід

Останні новини
09.11.2016

Про розширене засідання науково-методичної ради міського методичного кабінету за участі представників загальноосвітніх навчальних закладів

9 листопада 2016 року відбулося розширене засідання науково-методичної ради міського методичного кабінету за участі представників загальноосвітніх навчальних закладів. Під час роботи було розглянуто наступні питання:

  • Про організацію роботи Школи активного навчання педагогічних працівників (методист з навчальних дисциплін ММК К.П. Маліцька).
  • Про затвердження змін до Положення про міський конкурс «Кращий навчально-методичний посібник – 2017» у рамках акції «Ярмарок фахових сподівань» загальноміського проекту «Ім’я в освіті міста» (методист з навчальних дисциплін ММК А.А. Півторак).
  • Про підготовку та проведення першого (міського) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2017» (методист з навчальних дисциплін ММК Т.М.Дрозд).
  • Про організацію та проведення міського конкурсу молодих педагогів «Надія - 2017» (методист з навчальних дисциплін ММК Т.М.Дрозд).

Члени науково-методичної ради та заступники директорів ЗНЗ активно долучилися до обговорення. 

Фотозвіт про захід

Останні новини
07.11.2016

Про відкритий урок в 11 класі для вчителів української мови та літератури «О.Вишня. Трагічна творча доля українського гумориста, велика популярність і значення його усмішок у 1920- ті роки. «Моя автобіографія»

07  листопада 2016 року на базі закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 31 ВМР» відбувся відкритий урок в 11 класі для вчителів української мови та літератури вищої кваліфікаційної категорії на тему «О.Вишня. Трагічна творча доля українського гумориста, велика популярність і значення його усмішок у 1920- ті роки. «Моя автобіографія»

Урок проведено  вчителем української мови та літератури Коваль Іриною Борисівною на високому методичному рівні.

Останні новини
07.11.2016

Про заняття міської школи молодого вихователя-методиста на тему «Нормативно – правове, законодавче та інформаційно – методичне забезпечення навчально - виховного процесу в ДНЗ»

03.11.2016 року відповідно до інформаційного вісника «Перспектива» на базі КЗ «ДНЗ № 37»  відбулося заняття міської школи молодого вихователя-методиста на тему «Нормативно – правове, законодавче та інформаційно – методичне забезпечення навчально - виховного процесу в ДНЗ» «Організація роботи з молодими педагогами". розглядались питання  нормативно-правового, законодавчого та інформаційно-методичного забезпечення освітнього процесу. 

Слухачі ознайомились з алгоритмом роботи з молодими педагогами, роллю вихователя-методиста у професійній адаптації педагога-початківця,  наставництвом як формою індивідуальної роботи з ними, методами співпраці.В процесі обговорення питань,  молоді вихователі-методисти  набули нових знань, засвоїли засоби самостійної діяльності, що сприяло  формуванню критичного мислення, потреби в самоосвіті та саморозвитку, упровадженню педагогічних знахідок,  розвʼязанню педагогічних проблем, розвитку їхніх пізнавальних інтересів і  творчих здібностей. 


Регіональні ресурси

  21050, м. Вінниця, вул. Мури, 4
  +38(0432)67-32-53
  http://mmk.edu.vn.ua
Ваша думка важлива для нас!

Маєте пропозиції або запитання з приводу нашої роботи чи співпраці? Ми завжди раді Вам і залюбки відповімо!

Форма зв'язку

Актуально

Збереження життя і здоров’я мирного населення в першу чергу залежить від оволодіння правилами поведінки при надзвичайній ситуації воєнного характеру. Центром стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при МКІП України у співпраці з Державною службою України з надзвичайних ситуацій, Міністерством оборони України, апаратом головнокомандувача Збройних Сил України та громадськими організаціями підготовлено прості і короткі рекомендації для мирного населення, які висвітлюють правила поведінки при надзвичайній ситуації та в умовах війни. Засвоєння цих простих правил допоможе мирному населенню збільшити свої шанси зберегти своє життя і здоров’я, а також життя і здоров’я своїх близьких та рідних.




 

В Україні триває воєнний стан у зв’язку із вторгненням рф на територію нашої держави. Команда МОН зібрала перелік корисних ресурсів для дорослих та дітей щодо психологічної підтримки, навчання та інформування.

   

Новини

Про педагогічну майстерню для учителів інформатики міста на тему

   

Регіональні освітні ресурси 

   

Корисні посилання 

   

Авторизація 

  Запам’ятати мене  [?]
Забули пароль? | 

   
 


© 2016 - 2024 || Design by LIKT



Реєстрація
до професійних спільнот
Для працівників ЗЗСО Для працівників ЗДО