Замовлення консультації

Про центр
Про нас
Наша команда
Наша місія
Наша візія
Наша прозорість
Нормативна база
Професійні спільноти
Інклюзивна освіта
Психологічна підтримка
Дистанційна освіта
Консалтинг
Робота з обдарованою молоддю
Підвищення кваліфікації
Педагогічна інтернатура

Останні новини

Останні новини
28.03.2017

Про семінар для заступників директорів з навчально-виховної роботи по школі І ступеня з теми: «Формування інформаційної компетентності вчителя та учня початкової школи засобами ІКТ»

22 березня 2017 року на базі комунального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №12 Вінницької міської ради» проведений семінар для заступників директорів з навчально-виховної роботи по школі І ступеня з теми: «Формування інформаційної компетентності вчителя та учня початкової школи засобами ІКТ». До вступного слова були запрошені: завідувач КУ «ММК» Москальчук Наталія Іванівна, окреслила напрямки роботи Департаменту освіти Вінницької міської ради на шляху формування предметних компетентностей учнів початкової школи, директор закладу Вітюк Олена Григорівна, познайомила з шляхами формування ІКТ у школі, та методист з навчальних дисциплін КУ «ММК» Зима Л.Т., познайомила з формуванням інформаційної компетентності вчителів міста протягом останніх років. Теоретичну частину розпочала заступник директора з навчально-виховної роботи по школі І ступеня Лепетун Л.В., звернула увагу на формування інформаційної компетентності вчителя та учнів початкової школи засобами ІКТ колективом закладу. З питання: «Впровадження інтерактивної платформи в освітній процес: Вчи.юа для дитини та вчителя» виступала головний спеціаліст у Вінницькій області по роботі на освітній платформі Вчи.юа Поріцька О.І. Учасники семінару мали змогу відвідати педагогічні майстерні: в 3-А класі з теми «Розв’язування задач на рух», вчитель Потапенко Н.І.; в 1-А класі з теми «Книга в житті першокласника», вчитель Арташ О.І.; в 2-А класі «Диктант про дружбу», вчитель Юрченко А.І.; в 4-В класі «Знайомство з сучасними письменниками», вчитель Голошивець В.П.; в 4-А класі «Ну, що б здавалося слова…», вчитель Відерська Н.О.; в 3-Г класі «Невідомими вулицями рідного мікрорайону», вчитель Кухар М.П.. Практична частина включала в себе: «Можливості інтернет-ресурсів для вчителя та учнів», вчитель Кривов’яз Н.М.; «Підтримка освітнього процесу дистанційними формами навчання», викладач Вінницького гуманітарно-педагогічного коледжу Павлюк Б.В.; позакласний захід «Комп’ютер – в навчанні цінний, та друг він незамінний», вчитель Данильченко Н.В. Учасники відмітили високий рівень організації та проведення заходу.
Останні новини
26.03.2017

Про семінар-практикум для заступників директорів ЗНЗ міста щодо питань організації методичної роботи з педагогічними працівниками

21 березня 2017 року на базі комунального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №26 Вінницької міської ради» відбувся семінар-практикум для заступників директорів ЗНЗ міста (1-2 рік роботи).
У роботі семінару взяли участь заступники директорів шкіл міста, методисти міського методичного кабінету.
З вступним словом виступила завідувач КУ «ММК» Н.І.Москальчук. В ході семінару розглядались питання організації методичної роботи з педагогічними працівниками. Н. В. Климчук – заступник директора з навчально-виховної роботи комунального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №26 Вінницької міської ради», керівник Школи молодого заступника директора, ознайомила слухачів з ефективним управлінням методичною роботою», поділилась досвідом про роботу методичних об’єднань закладу №26. Л. М. Конецул, заступник директора з виховної роботи комунального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №13», та Т. В. Василевська, заступник директора з виховної роботи комунального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №26» розкрили питання організації методичної роботи з класними керівниками.
Г. О. Романова, заступник директора школи-ліцею №7, розповіла про організацію експериментальної роботи в закладі як передумови ефективності роботи школи нового типу. У своєму виступі вона звернула увагу на важливість залучення педагогічних працівників до експериментальної роботи та шляхи активізації їхньої діяльності.
Про практичне використання інформаційно-комунікаційних технологій у навчально-виховному процесі ознайомив заступник директора з навчально-виховної роботи Вінницького технічного ліцею Р. А. Полєшко.
Методист з навчальних дисциплін Т. М. Дрозд, разом зі слухачами та їх наставниками, розглянули питання подолання комунікативних бар’єрів в управлінській діяльності.
Останні новини
23.03.2017

Про заняття школи молодого вихователя-методиста щодо аналітичної діяльності вихователя-методиста.

23.03.2017 року на базі КЗ «ДНЗ № 37» відбулося заняття школи молодого вихователя-методиста під час якого розглядались питання відкритого показу роботи, підготовки, проведення, аналітичної діяльності вихователя-методиста.
Слухачі ознайомились з однією із традиційних форм поширення перспективного педагогічного досвіду – показом педагогом певної форми роботи з дітьми. Завданням відкритих заходів є підвищення кваліфікації педагогів, які присутні на них, а також відшліфування педагогічної майстерності вихователя, який проводить відкритий захід.

В процесі проведеного майстер-класу, аналізування заняття під час відкритого перегляду молоді вихователі-методисти набули нових знань, засвоїли алгоритм підготовки та проведення відкритого заходу, що сприяло вдосконаленню обізнаності, підвищенню професійної компетентності стимулювання до безперервної фахової освіти та якісної роботи.
 
Останні новини
21.03.2017

Про семінар-практикум на тему «Використання технології «перевернутого» навчання»

15 березня 2017 року на базі закладу КЗ «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №20 Вінницької міської ради» відбувся семінар-практикум на тему «Використання технології «перевернутого» навчання». Організатори семінару вдало поєднали теоретичний блок із практичним. Учасники мали змогу самостійно спроектувати певний етап уроку за даною технологією. Родзинкою заходу став майстер-клас з елементами тренінгу «Пташиний вернісаж».

Останні новини
20.03.2017

Завершено міський конкурс молодих педагогів «Надія - 2017»

20 березня 2017 року в актовій залі комунальної установи «Міський методичний кабінет» Департаменту освіти Вінницької міської ради підведено підсумки та вручено сертифікати учасникам Конкурсу. Члени журі та молоді вчителі поділилися враженнями та планами на майбутнє. Наказ «Про підсумки проведення міського конкурсу молодих педагогів «Надія - 2017» розміщено на сайті в рубриці «Фахові конкурси педагогів».

Вітаємо переможців, лауреатів, усіх учасників, бажаємо нашій окриленій освітянській юні творчих професійних злетів!

Фотозвіт про захід

Останні новини
16.03.2017

Про практичний семінар для вчителів німецької мови на тему:«Опрацювання лексики на уроці німецької мови на прикладі підручника для підлітків «BesterFreunde»

02 березня 2017 року на базі КЗ «Гуманітарна гімназія ім.М.Пирогова №1 ВМР» відбувся Республіканський практичний семінар для вчителів німецької мови на тему:«Опрацювання лексики на уроці німецької мови на прикладі підручника для підлітків «BesterFreunde».Метою заняття було розвивати в учнів уміння правильно вживати іншомовну лексику на уроках німецької мови, сформувати уявлення учнів про нові лексичні одиниці та розвивати вміння логічно викладати свої думки.


Регіональні ресурси

  21050, м. Вінниця, вул. Мури, 4
  +38(0432)67-32-53
  http://mmk.edu.vn.ua
Ваша думка важлива для нас!

Маєте пропозиції або запитання з приводу нашої роботи чи співпраці? Ми завжди раді Вам і залюбки відповімо!

Форма зв'язку

Актуально

Збереження життя і здоров’я мирного населення в першу чергу залежить від оволодіння правилами поведінки при надзвичайній ситуації воєнного характеру. Центром стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при МКІП України у співпраці з Державною службою України з надзвичайних ситуацій, Міністерством оборони України, апаратом головнокомандувача Збройних Сил України та громадськими організаціями підготовлено прості і короткі рекомендації для мирного населення, які висвітлюють правила поведінки при надзвичайній ситуації та в умовах війни. Засвоєння цих простих правил допоможе мирному населенню збільшити свої шанси зберегти своє життя і здоров’я, а також життя і здоров’я своїх близьких та рідних.




 

В Україні триває воєнний стан у зв’язку із вторгненням рф на територію нашої держави. Команда МОН зібрала перелік корисних ресурсів для дорослих та дітей щодо психологічної підтримки, навчання та інформування.

   

Новини

Про чергову публічну консультацію «Якісна і доступна дошкільна освіта» організовану Міністерством освіти і науки України

   

Регіональні освітні ресурси 

   

Корисні посилання 

   

Авторизація 

  Запам’ятати мене  [?]
Забули пароль? | 

   
 


© 2016 - 2024 || Design by LIKT



Реєстрація
до професійних спільнот
Для працівників ЗЗСО Для працівників ЗДО