Замовлення консультації

Про центр
Про нас
Наша команда
Наша місія
Наша візія
Наша прозорість
Нормативна база
Професійні спільноти
Інклюзивна освіта
Психологічна підтримка
Дистанційна освіта
Консалтинг
Робота з обдарованою молоддю
Підвищення кваліфікації
Педагогічна інтернатура

Останні новини

Останні новини
02.02.2017

Про очний етап тренінгу «Мистецтво педагогічної комунікації».

02 лютого 2017 року на базі комунальної установи «Міський методичний кабінет Департаменту освіти Вінницької міської ради» в рамках роботи консультативно-тренінгового центру «Крок» розпочався очний етап тренінгу «Мистецтво педагогічної комунікації». До роботи тренінгової групи долучилися педагоги таких загальноосвітніх навчальних закладів: ЗНЗ №№ 2, 3, 10, 12, 13, 31, 32. Підводячи підсумки першого тренінгового дня, вчителі, що різняться фахом викладання та педагогічним стажем, відзначили сприятливу психологічну атмосферу в групі. Бажаємо подальших позитивних вражень та плідної роботи!

Фотозвіт про захід

Останні новини
01.02.2017

Про майстер-клас для практичних психологів дошкільних навчальних закладів «Мотивація педагогічних працівників як фактор підвищення ефективності виховання та навчання дітей»

01 лютого 2017 року в міському методичному кабінеті в рамках Школи активного навчання педагогів відбувся майстер-клас для практичних психологів дошкільних навчальних закладів «Мотивація педагогічних працівників як фактор підвищення ефективності виховання та навчання дітей». Майстер-клас провела методист з практичної психології та соціальної роботи Щеголева Тетяна Анатоліївна.

В ході проведення вправ актуалізувались знання з питань мотиваційної сфери, розширився арсенал методів підвищення та підтримки мотивації педагогічних працівників. Учасники розкривали власний творчий потенціал та мотиваційний ресурс.

Фотозвіт про захід

Останні новини
26.01.2017

Про педмайстерню длякерівників хореографічних гуртків з теми: «Шляхи оптимізації навчально-творчого процесу в хореографічному колективі»

26.01 .2017 року о 14.00. на базі ЗШ І-ІІІ ст. № 3 ім. М.Коцюбинського ВМР відбулась педагогічна майстерня з теми: «Шляхи оптимізації навчально-творчого процесу в хореографічному колективі» для вчителів хореографії, керівників гуртків.

Вітальним словам відкрила захід координатор засідання методист з виховної роботи КУ «ММК» Побережна Ірина Віталіївна. Директор закладу Лепко Надія Іллівна ознайомила вчителів хореографії, керівників гуртків із своїм закладом.

Питання «Актуальні проблеми навчання та виховання засобами хореографічного мистецтва» висвітлила Шаповалюк Леся Юріївна, заступник з виховної роботи.Фрагмент уроку хореографії у 3-А класі «Класичний тренаж біля станка» продемонструвала Селібаєва Ірина Анатоліївна учитель хореографії закладу.

Парад-дефіле учасників хореографічної студії вразив усіх присутніх чудовими костюмами, за підтримки адміністрації школи, створеними власноруч Селібаєвою Іриною Анатоліївною та Черемхівською Оксаною Віталіївною вчителем трудового навчання. Захід приніс усім присутнім багато позитивних емоцій та налаштував на серйозну роботу із своїми колективами.

Дякуємо за участь у роботі всім присутнім та організаторам засідання!

Фотозвіт про захід

 

Останні новини
25.01.2017

Про семінар для керівників екологічних агітбригад та педагогів-організаторів на тему: «Методика організації просвітницької діяльності екологічних агітбригад»

25.01.2017 року о 10.00 р. на базі ВМПДЮ відбувся семінар для керівників екологічних агітбригад та педагогів-організаторів на тему: «Методика організації просвітницької діяльності екологічних агітбригад».Учасників семінару привітала директор ВМПДЮ Мусійчук Світлана Іванівна. Вона побажала всім присутнім плідної та творчої роботи.

Заступник директора з виховної роботи ВМПДЮ Наталя Підлісна висвітлила значимість екологічного виховання в системі позакласної та позашкільної освіти України, окреслила пріоритетні напрямками діяльності екологічних агітбригад.

Завідувач відділом організаційно-масової роботи ВМПДЮ Оксана Стецюра ознайомила присутніх із видами та основними напрямками діяльності агітколективів.Учасники семінару також мали можливість познайомитися з досвідом роботи керівника гуртка «Творча лабораторія» навчального закладу ЗШ І-ІІІ ступенів № 35 Уркаєвої Ніни Миколаївни.

До проведення семінару долучилася методист Вінницької обласної станції юних натуралістів Коріна Тамара Мирославівна, яка ознайомила присутніх із умовами проведення Всеукраїнського конкурсу екологічних агітбригад «Земля – наш спільний дім» та звернула увагу на сучасні вимоги щодо діяльності екологічних агітаційних колективів.

Координувала роботу семінару методист з виховної роботи КУ «ММК» Побережна Ірина Віталіївна. Дкуємо за участь у роботі всім присутнім та організаторам семінару!

Фотозвіт про захід

Останні новини
24.01.2017

Про інтерактивне заняття для вчителів початкових класів першого року роботи з теми: «Проект у школі зі створення буктрейлера»

24 січня 2017 року на базі комунального закладу «Навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія №2 Вінницької міської ради» проведено інтерактивне заняття для вчителів початкових класів першого року роботи з теми: «Проект у школі зі створення буктрейлера». Заняття складалося з двох частин. Перша частина була присвячена ознайомленню з технологією створення буктрейлера. В якій мала місце групова робота по асоціативному малюванню під прослуховування розділу книги.

Друга частина була присвячена практичному створенню буктрейлера на ПК. Заняття було проведено на високому рівні та пройшло в творчій доброзичливій атмосфері.

Фотозвіт про захід

Останні новини
19.01.2017

Про педмайстерню для вчителів музичного мистецтв з теми: «Урок музичного мистецтва в сучасній школі: проектування, реалізація-використовуючи ІКТ»

19.01.2017 року о 14.00 р. на базі ЗНЗ І-ІІІ ступенів №16 Вінницької міської ради відбулась педагогічна майстерня «Я роблю це так…» для вчителів музичного мистецтв з теми: «Урок музичного мистецтва в сучасній школі: проектування, реалізація-використовуючи ІКТ».

Вчитель музичного мистецтва Юрченко Світлана Дмитрівна показала високий професійний рівень, майстерність, досконале володіння методами і прийомами викладання предмету застосовуючи ІКТ. Дякуємо за участь у роботі всім присутнім та організаторам педагогічної майстерні!

Фотозвіт про захід


Регіональні ресурси

  21050, м. Вінниця, вул. Мури, 4
  +38(0432)67-32-53
  http://mmk.edu.vn.ua
Ваша думка важлива для нас!

Маєте пропозиції або запитання з приводу нашої роботи чи співпраці? Ми завжди раді Вам і залюбки відповімо!

Форма зв'язку

Актуально

Збереження життя і здоров’я мирного населення в першу чергу залежить від оволодіння правилами поведінки при надзвичайній ситуації воєнного характеру. Центром стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при МКІП України у співпраці з Державною службою України з надзвичайних ситуацій, Міністерством оборони України, апаратом головнокомандувача Збройних Сил України та громадськими організаціями підготовлено прості і короткі рекомендації для мирного населення, які висвітлюють правила поведінки при надзвичайній ситуації та в умовах війни. Засвоєння цих простих правил допоможе мирному населенню збільшити свої шанси зберегти своє життя і здоров’я, а також життя і здоров’я своїх близьких та рідних.




 

В Україні триває воєнний стан у зв’язку із вторгненням рф на територію нашої держави. Команда МОН зібрала перелік корисних ресурсів для дорослих та дітей щодо психологічної підтримки, навчання та інформування.

   

Новини

Про ІІ етап міського конкурсу «Кращий соціальний педагог загальноосвітнього навчального закладу психологічної служби системи освіти у 2016 – 2017 навчальному році»

   

Регіональні освітні ресурси 

   

Корисні посилання 

   

Авторизація 

  Запам’ятати мене  [?]
Забули пароль? | 

   
 


© 2016 - 2024 || Design by LIKT



Реєстрація
до професійних спільнот
Для працівників ЗЗСО Для працівників ЗДО